Terra màgica.Ostara, temps de renéixer

Terra màgica.Ostara, temps de renéixer

Panel Acciones y detalles

55 €

Fecha y hora

Ubicación

BeSound Naad Yoga L'Hivernacle

40 Veïnat del Massabè

17410 Sils

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Sents tot aquest soroll, a fora? És el riu alliberat després del desgel! I tu, cap on flueixes ara? Viu aquest moment segons la Roda Celta!

Acerca de este evento

És l’hora de l’autoafirmació: sí a les teves propostes, sí als teus plans i als teus desitjos! Per on vols córrer lliure i rebossant de vida nova?

Ostara, l’equinocci de primavera, ens parla del moment previ a sortir al món, de l’atreviment i l’impuls de sortir al món i afirmar-se. En què et dius que “sí!” ?

Vine i ho explorarem juntes!

Imagen de Terra màgica.Ostara, temps de renéixer

Què farem?

Et proposem diverses activitats com un passeig contemplatiu pels bosquets de l'Estany de Sils, el contacte amb els símbols i sonoritats de l'equinocci a través de l'altar, un treball d'introspecció a través de visualitzacions guiades i l'elaboració de remeis naturals, en aquest cas alcohol de romaní, oli de calèndula, pasta de dents i un ritual de cura personal sorpresa amb els recursos que ofereix el bosc en aquests moments.

La Marta, la Carla i la Laura hi serem per fer d'aquest espai un cercle de nutrició mentre ens anem descobrint en la ciclicitat de la naturalesa que som.

Coneix-ne més detalls aquí

Imagen de Terra màgica.Ostara, temps de renéixer

Compartir con amigos