Gratis

The Making Of...v.41_Premi Catalunya d'Ecodisseny 2017

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Disseny Hub Barcelona, Sala C, accés per la planta B

Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

SAVE THE DATE!

Arriba una nova edició de "The Making Of...v.41_Premi Catalunya d'Ecodisseny 2017"

El passat 19 d’octubre de 2017 va tenir lloc el lliurament del Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017, el qual reconeix productes, productes en desenvolupament i estratègies de foment de productes que estiguin dissenyats per millorar-ne el comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida.

L’ADI-FAD i l’Agència de Residus de Catalunya proposen una nova edició de “The Making of...”, on es presenten tres dels guardonats al premi:

Josep Novell: Guanyador de la Categoria Producte amb el producte "CÀPSULES DE CAFÈ COMPATIBLES AMB NESPRESSO, COMPOSTABLES I AMB CAFÈ ORGÀNIC" de CAFES NOVELL S.A.

Pablo Twose i Alberto Twose: Seleccionats dins la categoria Producte amb la lluminaria “LAMP IT, «LAMPADITZA» L'OBJECTE QUE TU DESITGES” de TWOBO ARQUITECTURA .

Curro Claret i Otto Canalda: Guardonats dins la categoria Estratègia amb el projecte "COL·LECCIÓ REMIX VOL. 1 I VOL. 2" de BD BARCELONA DESIGN 1972 SL, amb la col·laboració de Ramón Úbeda i Curro Claret.

The Making Of... és un cicle regular de xerrades organitzades per l'ADI-FAD on els ponents mostren de primera mà, el procés que hi ha darrere d’un producte ja comercialitzat, des de la concepció fins a la seva fabricació i la comercialització.

Més informació a: www.adifad.org

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Disseny Hub Barcelona, Sala C, accés per la planta B

Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado