The Sax Family

Panel de acciones

The Sax Family

The Sax Family

Por Conservatori Municipal de Música

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Empieza el jue., 8 de jun. de 2023 20:00 CEST

Ubicación

Conservatori municipal de Música Bruc, 110 08009 Barcelona Spain

Acerca de este evento

Intèrprets: Bruc Sax Ensemble, Grup de saxòfons del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Direcció: Miquel Bofill

Obres de: Guinovart, Gual, Ellington, Bernstein, Márquez

CICLE DIJOUS CONCERT

Tots els dijous del curs 22-23, a partir del 13 d’octubre, l’emblemàtic Auditori Eduard Toldrà esdevé l’escenari d’una trentena de concerts gratuïts, al llarg de tres temporades: tardor, hivern i primavera.

Aquest cicle, amb dècades de trajectòria, ha esdevingut un referent d’oferta cultural gratuïta d’alt nivell a la ciutat de Barcelona. Es nodreix principalment d’intèrprets solistes i formacions de cambra provinents del professorat del centre, comptant també amb artistes i formacions d’arreu, que troben en aquest espai un indret i unes condicions artístiques de qualitat.

Dijous Concert 22-23 fa una aposta per presentar, tant a l’alumnat del propi Conservatori com al públic en general, propostes, sovint innovadores i transversals, que acostin i ajudin a descobrir, tant el patrimoni musical universal, com la música i els compositors i compositores de casa nostra.

Acerca del organizador

El Conservatori municipal de música de Barcelona és un centre públic d’ensenyaments musicals, emblemàtic i referent musical a la ciutat. Situat al carrer Bruc 110, el seu titular és l’Ajuntament de Barcelona. L’avalen més de 125 anys d’història i 90 anys com a centre d’ensenyament musical.