TRIO MOSCATO - SITGES

Panel de acciones

TRIO MOSCATO - SITGES

TANGOS DES D'ARGENTINA Els millors tangos, de la mà de tres excel·lents músics argentins.

Por Mediterranean Guitar Festival

Cuándo y dónde

Fecha y hora

vie., 1 de sep. de 2023 21:00 - 22:00 CEST

Ubicación

ERMITA DE SANT SEBASTIA ERMITA DE SANT SEBASTIÀ SITGES Spain

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

Acerca de este evento

  • 1 hora
  • Entrada electrónica móvil

Els millors tangos, de la mà de tres excel·lents músics argentins.

El Trio sorgeix de la necessitat d´unir l´art d´aquests 3 músics nascuts a Argentina, Moscato Luna, Martín Piragino i Martín Perdomo han recorregut el món tocant i coincidit en diferents escenaris i, atesa la química, tant musical com personal, decideixen construir aquest projecte.

Dirigit pel mestre Moscato Luna, aprofitant la sonoritat de les 3 guitarres que s'expressen com els instruments d'una orquestra, al més autèntic estil del tango clàssic.

Ens proposen un viatge pels paisatges sonors de Buenos Aires, a través de la comunicació dels seus instruments en un joc rítmic, harmònic i melòdic on es destaca l'expressivitat, l'elegància i el virtuosisme, posant en relleu la importància de la guitarra espanyola a la música d'arrel dels països iberoamericans.

Acerca del organizador

Our Mediterranean Guitar Festival brings you the best guitar sounds in the most emblematic churches in the Catalan coasts.

More than a hundred concerts from June to October, all of them with the Spanish guitar as the centre of attention, be it a soloist, a duet a quartet or other formations. By various well-known artists with a long-lasting and recognised concert background, who will delight the whole audience.

Find us in up to ten different Catalan villages, ranging from Costa de Barcelona, to Costa Brava and Costa Daurada.

Don't miss the best Spanish guitar melodies this summer!