Trobada de l’ecosistema d’innovació alimentari sobre els reptes del sector

Trobada de l’ecosistema d’innovació alimentari sobre els reptes del sector

Panel Acciones y detalles

Ventas terminadas

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
Moltes gràcies per la teva inscripció a la Trobada de l’ecosistema d’innovació alimentari sobre els reptes del sector que organitza la Xarxa d'Innovació Alimentària amb motiu del nostre 25 aniversari. T'esperem el pròxim dimecres 24 de Novembre a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona (Avinguda Diagonal, 643, 08028 Barcelona). *En cas que finalment no puguis assistir, et preguem ens ho comuniquis a l'email info@xia.network.

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Facultad de Biología Universidad de Barcelona

643 Avinguda Diagonal

08028 Barcelona

Spain

Ver mapa

Ha finalizado la venta de entradas

Los registros se han cerrado
Moltes gràcies per la teva inscripció a la Trobada de l’ecosistema d’innovació alimentari sobre els reptes del sector que organitza la Xarxa d'Innovació Alimentària amb motiu del nostre 25 aniversari. T'esperem el pròxim dimecres 24 de Novembre a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona (Avinguda Diagonal, 643, 08028 Barcelona). *En cas que finalment no puguis assistir, et preguem ens ho comuniquis a l'email info@xia.network.
Descripción del evento
La Xarxa d'Innovació Alimentària de Catalunya celebra 25 anys amb una gran trobada de l'ecosistema d'innovació alimentari.

Acerca de este evento

Imagen de Trobada de l’ecosistema d’innovació alimentari sobre els reptes del sector

Trobada de l’ecosistema d’innovació alimentari sobre els reptes del sector

  • Dimecres 24 de Novembre
  • Aula Magna de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona

Programa:

11.30 - 12.00 h. Recepció dels investigadors de la Xarxa d’Innovació Alimentària als convidats del sector.

12.00 - 12.20 h. Benvinguda oficial a la "Trobada de l’ecosistema d’innovació alimentari sobre els reptes del sector" per part de Carmen Carretero, directora científica de la XIA i de Carmel Mòdol, Secretari d'Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

12.20 - 13.20 h. XIATalks: xerrades inspiradores en innovació alimentària:

  • Pere Condom. Director - Research & Technology Transfer Office UdG / Ex Director del Programa Catalunya Emprèn, divulgador expert en models d’innovació público-privats.
  • Susana Sánchez. CSO & Founder de MOA Foodtech: Millor start-up europea d'alimentació 2021.
  • Daniel Ramon. Distinguished Research Fellow Microbiome Health & Wellness d'ADM Nutrition / ADM Biopolis.

13.20 - 14.20 h. Taula de debat sobre els reptes i oportunitats del sector alimentari moderada per Carmen Carretero, directora científica de la XIA:

Amb la participació de Glòria Cugat, Subdirectora General de Transferència i Innovació Agroalimentària del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Jordi Vives, Director de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, Eduardo Cotillas, Director I+D+i de la FIAB, Raimon Bagó, President del Clúster Foodservice i Director General de SERHS Food, i Clara Bartra, Managing Director del Food & Foodtech Tech Innovation Hub Barcelona.

Imagen de Trobada de l’ecosistema d’innovació alimentari sobre els reptes del sector

Fecha y hora

Ubicación

Facultad de Biología Universidad de Barcelona

643 Avinguda Diagonal

08028 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado