Gratis

Vermutejant: ILP- Montseny

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Ateneu Popular La Tintorera

Carretera de Ribes,139

Corró d'Avall

08520 Les Franqueses del Vallès

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Xerrada, tot fent el vermut, a càrrec de membres de la Comissió Promotora de la ILP de protecció del Montseny.

Acerca de este evento

ENS CAL UNA LLEI PER A PROTEGIR EL MONTSENY

Davant d’aquesta situació, tips d’esperar respostes de l’Administració, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM), conjuntament amb les entitats ecologistes i conservacionistes DEPANA, Ecologistes en Acció i SEO/BirdLife, hem compost una proposició de llei de protecció del Montseny. Aquesta proposició[1] ja ha estat presentada al Parlament de Catalunya per a la seva discussió i aprovació, en virtut de la Llei 1/2006, de 16 de febrer, de la iniciativa legislativa popular (ILP) i ha estat admesa a tràmit per la Mesa del Parlament el 26 de novembre de 2019.L’objecte d’aquesta llei és definir, jurídicament, els nivells de protecció que un espai natural, amb la riquesa biològica i els valors ambientals que conté el massís del Montseny, es mereix tenir. Volem protegir-lo de polítiques especulatives i d’infraestructures injustificades, que comprometen, encara més, el futur del Parc, ja prou difícil davant l’escenari d’emergència climàtica que vivim.

Més informació al web

DRET D'ADMISSIÓ

Aquesta entrada dona dret al portador, si es soci o sòcia, a accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall) per gaudir i participar exclusivament de l’activitat que s’indica al títol de l’entrada.

En cas que el portador de l'entrada no sigui soci o sòcia, podrà fer-se'n abans d'accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall).

No s'admetrà l'accés a cap persona dins del local que no tingui la condició de sòcia o soci de l'Ateneu Popular la Tintorera.

DRET D’IMATGE I PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El fet d’accedir al local de l’Ateneu Popular la Tintorera (Ctra. de Ribes, 139 de Corró d’Avall) el portador de l’entrada accepta que podrà aparèixer en imatges preses dins del local de l’Ateneu Popular la Tintorera per diferents mitjans i que podran ser emeses en directe o difoses posteriorment amb caràcter informatiu i/o promocional i autoritza el seu ús.Les imatges recollides pels mitjans de l’Ateneu Popular la Tintorera, seran tractats segons la política de privacitat definida al nostre web www.latintorera.cat

Queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual. Queda prohibida qualsevol filmació, gravació o reproducció a l’interior del local, excepte que es tingui l’autorització expressa de la Comissió Coordinadora o la junta gestora de l'Ateneu Popular la Tintorera.

MESURES PROTECCIÓ COVID 19

Degut a les mesures de seguretat per evitar la propagació del virus, l'accés en aquesta activitat és restringit. Cal arribar a l'hora, ni massa d'hora ni massa tard.

I seguir les normes següents:

  • Cal dur en tot moment mascareta
  • Cal rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic al entrar al local
  • Cal mantenir la distància de seguretat de 1,5mts
  • Es recomanable dur guants d'un sol ús.

ALTERNATIVES PER PARTICIPAR DES DE CASA

També podeu participar mitjançant Vídeo-conferència

O bé seguir tota l'activitat mitjançant streaming

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Ateneu Popular La Tintorera

Carretera de Ribes,139

Corró d'Avall

08520 Les Franqueses del Vallès

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado