0 € – 22,41 €

Varias fechas

Vespres de vi al Monestir de Sant Quirze de Colera

Panel Acciones y detalles

0 € – 22,41 €

Información sobre el evento

Ubicación

Ubicación

Monestir de Sant Quirze de Colera

Monestir de Sant Quirze

17754 Rabós

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

Descripción del evento
El Monestir de Sant Quirze reobre les portes durant les nits d'estiu. Una visita guiada especial amb tast de vi i sopar.

Acerca de este evento

El Monestir de Sant Quirze de Colera obre les portes durant les nits d'estiu. Una visita guiada molt especial amb tast i sopar per descobrir la història dels monjos i el seu vi.

De la mà de Glops d’història, arqueòlegs especialistes en la història del vi, tastarem alguns dels vins dels productors de vins naturals de l’Albera, i seguirem el fil que els vincula a un temps on el paisatge era replet de vinyes i el vi era només fruit de l’espera i l’observació.

Un cel rogent enmig d’un paratge natural, un sopar sota les estrelles al mateix Corral de Sant Quirze, un monestir medieval i vins de petits productors que viuen i treballen protegint un entorn excepcional i poc trepitjat.

Aquest és l’Empordà que no t'esperes, una activitat per recordar a dues passes de la Costa Brava.

Entrades limitades i amb reserva prèvia.

El Xef del Corral, membre de la cuina del vent, proposa un menú especial i diferent cada divendres. El menú* consta de diferents plats a escollir, tot amb producte del territori (postres, aigua i cafè inclosos)

Els divendres de Juliol i Agost i Setembre

Horari: 19.00h

Lloc: Monestir de Sant Quirze de Colera

Preu: Adult 45 € (preu de reserva 20€+costos de gestió)

La vetllada inclou sopar*, tast de vins al monestir, visita guiada i entrades.

Telèfon d’informació: 622 142035

*Aquesta és una activitat organitzada per Glops d'història amb la complicitat de diferents actors del territori. Participant-hi ajudes a mantenir viu el teixit productiu i el patrimoni de les zones rurals de l'Empordà .

El Corral de Sant Quirze, Fira del Contraban, Ajuntament de Rabós i els cellers de vi natural de l'Albera : Rim, La Gutina, Castelló Murphy i Vinyes Tortuga

Informació important

Pràcticament no hi ha cobertura en un radi de 5 km al voltant del monestir. Recomanem trucar al telèfon fix del Corral de Sant Quirze en cas de qualsevol incidència que es vulgui comunicar a l'organització en les hores prèvies a l'esdeveniment.

L'organització compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i segueix totes les normes d'higiene marcades per les autoritats sanitàries.

La major part de l'activitat es realitza a l'aire lliure, durant la visita s'haurà de mantenir la distància de seguretat indicada.

Comparte con tus amigos

Ubicación

Monestir de Sant Quirze de Colera

Monestir de Sant Quirze

17754 Rabós

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

La tarifa de Eventbrite no es reembolsable.

{ _('Organizer Image')}

Organizador Glops d'història

Organizador de Vespres de vi al Monestir de Sant Quirze de Colera

Glops d'història és un projecte de difusió de la història del vi català a través de visites amb tast de vi organitzades en llocs del patrimon empordanès. Rutes i tastos de vi per públic general i per grups organitzats. Treballem amb col·laboració amb diferents agents del territori: ajuntaments, cellers, restaurants, consell comarcal, diputació, denominacions d'origen ... Formem part de la Ruta del Vi del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona

Guarda este evento

Evento guardado