Gratis

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Teatre Goya

68 Carrer de Joaquín Costa

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
VI Congrés APAE Fem Empresa 2020/21

Acerca de este evento

VI Congrés APAE Fem Empresa 2020/21

Benvolguts

10 de juny del 2020/21

Després d'un any de confinament, tancaments d'empreses, obertura d'altres nous tipus de negocis i d'oportunitats tecnològiques, per fi celebrarem el "VI Congrés APAE FEM EMPRESA 2020/21" a Barcelona, al TEATRE GOYA amb totes les mesures de SEGURETAT SANITÀRIA PERTINENTS, amb col•laboració amb el Teatre GOYA i amb Acció Preventiva a causa de la COVID-19. Horaris, Distanciament, Mascaretes, Capacitat (50% de capacitat del teatre).

Aquest any tindrem el plaer que l'acte dels Premis "APAE FEM EMPRESA 2020/21" tindrem com a Mestre de Ceremònies a l'actor Roger Pera i amenitzarem la jornada amb el Tenor Josep Viader i la Soprano Isabel Ricciarti di Gaudesi i comptarem amb+/-200 empreses multisectorials

Dia: 10 de juny del 2021

Horari: de 11 h a 15 h (Acreditacions a partir de les 10:00h)

Lloc: Teatre GOYA (C/ Joaquim Costa, 68 (Barcelona)

Després de sis anys d'intens treball en equip, APAE ha començat a assolir fites, d'acord amb el seu objectiu de donar sortida al professional autònom, a les petites empreses i als nous emprenedors, esdevenint així un mitjà on aquests públics puguin trobar connectivitat, recursos, alternatives i possibles solucions als seus reptes professionals diaris.

També comptarem amb diferents mitjans de comunicació, TV, Premsa escrita, Ràdio, etc... per fer-se ressò de l'acte.

Farem un lliurament de Premis Empresarials, premiant a diferents empreses o professionals per la seva trajectòria professional o la seva capacitat de crear ocupació, per a potenciar el teixit empresarial de Catalunya.

Alguns Professionals com Andreu Buenafuente, Justo Molinero, Carmen Cazcarra, Miquel Pino, Vicent Sanchís, Pilar Rahola, Josep Cuní..... o empreses com La Vanguardia, Banc de Sabadell, Eden Springs, Grup PHI Industrial, SEAT, Grup Alimentari Guissona, Grup Sifu, Nakima, Cooltra Motos, Pals Robotics, Acció Preventiva......, són alguns dels professionals i empreses que ja han sigut guardonats amb els nostres premis.

Per l'entrega dels guardons d'aquest any comptarem amb diferents representants de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, del Parlament de Catalunya i del Congrés de Diputats juntament amb el Sr. Òscar Tamarit, Fundador i President d'APAE i la Sra. Trinitat Pujol Fundadora i CEO d'APAE.

Tenim confirmada l'assistència de diverses personalitats de l'àmbit empresarial, polític i social de Catalunya.

Per qualsevol dubte o aclariment, el tel de contacte és 603205329.

Per la teva seguretat:

*Serà necessari arribar al teatre amb un mínim de 45 minuts d'antelació del començament de l'acte, per a facilitar l'entrada escalonada i complir la normativa d'accés al teatre. Gràcies per la teva col•laboració.

*Regal d'una Mascareta APLUS als assistents.

* Tests ràpids d'antígens GRATUÏT, però OBLIGATORI (valorat amb 35 €) a càrrec d'ACCIÓ PREVENTIVA, una vegada inscrits passarem enllaç per donar dia i hora entre 48 h i 24 h abans de l'acte, per garantir la seguretat de tots els assistents.

* Les mesures de seguretat de la COVID-19, son actualitzades a 9 d'abril de 2021, subjectes a canvis segons evolucionin les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Atentament

Oscar Tamarit

Fundador i President d'APAE

Tel. 603 205 329

www.apae.info


		Imagen de VI Congrés APAE Fem Empresa 2020/21
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Teatre Goya

68 Carrer de Joaquín Costa

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado