VIII Congrés APAE FEM EMPRESA 2023 + NETWORKING Gratuït + Coffee Break.

Panel de acciones

VIII Congrés APAE FEM EMPRESA 2023 + NETWORKING Gratuït + Coffee Break.

VIII Congrés APAE FEM EMPRESA 2022 + NETWORKING Gratuït + Coffee Break. • + 250 places per fer NETWORKING dirigit,Regals per assistens,etc.

Por APAE (Asociación de Profesionales Autónomos y Empresas)

Cuándo y dónde

Fecha y hora

vie., 24 de mar. de 2023 10:00 - 15:00 CET

Ubicación

Teatre GOYA C/ Joaquín Costa, 68 08001 Barcelona Spain

Acerca de este evento

  • 5 horas
  • Entrada electrónica móvil

VIII Congrés APAE FEM EMPRESA 2023 + NETWORKING Gratuït + Coffee Break.

Invitació GRATUÏTA al VII Congrés APAE FEM EMPRESA 2023

24 de març del 2023

Després de l'èxit de l'any passat del congrés APAE, celebrat al Teatre Goya, repetirem de nou, l'espai per celebrar el "VIII Congrés APAE FEM EMPRESA 2023" a Barcelona, al TEATRE GOYA .

Una trobada EMPRESARIAL GRATUÏTA amb + de 250 places de NETWORKING dirigit, Sorpreses i Regals per tots els assistents, entrega de GUARDONS, Coffee Break... una jornada de treball agradable, on et podràs donar a coneixia i coneixeràs contactes empresarials per fer creixa el teu negoci o empresa.

Tan sols per assistir rebras un WELCOMPACK de Benvinguda per a tots als assistents, on sabràs en tot moment que passarà a l'acte.

Aquest any per l'acte dels Premis "APAE FEM EMPRESA 2023" tindrem com a Mestre de Cerimònies a l'actor presentad@r Brigitta Lamoure i amenitzarem la jornada amb "Destellos de Voz" vine i sabràs de qui parlem.

Dia: 24 de març del 2023

Horari: de 11h a 15h (Acreditacions a partir de les 10:00h)

Lloc: Teatre GOYA (C/ Joaquim Costa, 68 (Barcelona)

*Preus Especials Aparcament als assistents a l'acte del VIII Congrés APAE

Pàrquing Plaça Castella s/n , 08001 – BCN

*Descompte a la sortida del pàrking, presentant el tiquet del pàrquing i ensenyant la polsera de regal que entregarem al teatre.

APAE ha començat a assolir fites, d'acord amb el seu objectiu de donar sortida al professional autònom, a les petites empreses i als nous emprenedors, esdevenint així un mitjà on aquests públics puguin trobar connectivitat, recursos, alternatives i possibles solucions als seus reptes professionals diaris.

Farem un lliurament de Premis Empresarials, premiant a diferents empreses o professionals per la seva trajectòria professional o la seva capacitat de crear ocupació, per a potenciar el teixit empresarial de Catalunya.

Per al lliurament dels guardons d'aquest any 2023, comptarem amb diferents Institucions catalanes i espanyoles, com la Generalitat de Catalunya, Parlament de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Ministeri d'Espanya, entre altres... juntament amb el Sr. Òscar Tamarit, Fundador i President d'APAE recentment nomenat Ambassador de Catalunya Convention Bureau*, seguin el programa del CCB i l'Agència Catalana de Turisme (ACT) i la Sra. Trinidad Pujol Fundadora i CEO d'APAE.

Algunes de les altres autoritats d'àmbit polític i empresarials que van assistir a jornades anteriors; el Sr. Joan Canadell, el Sr. Juan Carlos Gallego, el Sr. Jordi Subirana, el Sr. Sergi Morales, la Sra. Núria Moreno i empresaris com el Sr. Daniel Martínez del Grup FOCUS, la Sra. Therese Jamaa del GSMA, el Sr. Joan Juvé i Santacana de Juvé&Camps, la Sra. Anna Font i Tanyà del Grup Bon Preu, el Sr. Pera Gran de Catgas, el Sr. Ismael Castellá de CLEVERMOB, el Sr. Ignacio Arévalo d'OPEL- Vauxhall, el Sr. David Sagarra AQUAMIGA, entre els més de 200 assistents que varen assistir l'acte.

Per aquest any 2023 tenim confirmada l'assistència de diverses personalitats de l'àmbit empresarial, polític i social de Catalunya, que varen estar molt a gust anteriorment i repetiran expèriencia.

Comptarem amb diferents mitjans de comunicació, TV, Premsa escrita, Ràdio, etc... per fer-se ressò de l'acte.

Recorda també que en inscriure't has de posar per qui has estat convidat.

Per exemple. "Invitado por" APAE

o per l'Entitat, Persona, Organització, Google o Linkedin que t'ha fet arribar la invitació.

Per qualsevol dubte o aclariment, el tel de contacte és 603205329.

PD:

*Un Ambassador és un professional del país reconegut en el seu camp (universitari, científic, mèdic o econòmic), membre actiu d’associacions, institucions i col•legis nacionals o internacionals que a través del seu àmbit relacional, és capaç d’atraure congressos i esdeveniments de negocis a Catalunya, jugant un paper fonamental per donar notorietat i ajudar a posicionar Catalunya.

*Preus Especials Aparcament

Pàrquing Plaça Castella s/n

08001 – BCN

Accés a l'aparcament:

• Des de la Ronda de Sant Antoni, alçada Carrer Tallers

• Des del Carrer Pelai, alçada Carrer Gravina

*Descompte a la sortida del pàrking, presentant el tiquet del pàrquing i la acreditació de asistir al VIII Congrés APAE FEM EMPRESA 2023.

*Acreditacións a partir de les 10 h, per a facilitar l'entrada escalonada i complir la normativa d'accés al teatre. Gràcies per la teva col•laboració.

Atentament

Oscar Tamarit

Fundador i President d'APAE

Tel. 603 205 329

www.apae.info

Acerca del organizador

APAE es la Asociación de Profesionales Autónomos Europeos sin ánimo de lucro, fundada en Septiembre de 2013, con el propósito de dar soporte al empresario, gerente, profesional autónomo o emprendedor y crecer en consonancia con su estrategia de negocio.

Se articula como puente de conectividad profesional, actuando como generador de recursos y posibilitando soluciones a los retos profesionales diarios de estos colectivos.

Comercialmente desde 2 de Enero 2015 APAE pasa a denominada Asociación de Profesionales Autónomos y Empresas.