Gratis

Visita dinamitzada a «Arqueologies del paisatge»

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
TARIFA D'ACCÉS: 3,00 € + entrada a l'exposició. ¨El pagament es farà al Museu just abans de l'inici de l'activitat. Cal reserva

Acerca de este evento

El Museu de la Vida Rural programa diverses sessions de visites dinamitzades adreçades a públic general i familiar a l’exposició «Arqueologies del paisatge», que aniran a càrrec de Còdol Educació.

«Arqueologies del paisatge» és un projecte comissariat per la gestora cultural Judith Barnés i desplegat al Museu de la Vida Rural a partir del treball d’Inula [MCarmen G. Mahedero], una creadora que, des de la pràctica artística i la mediació, estudia, observa i analitza fenòmens paisatgístics, naturals i antròpics que posen de manifest les relacions que s’estableixen entre el món vegetal i la societat.

En aquest cas, visitarem una instal·lació que estarà en transformació permanent.

Els quatre eixos de l’exposició («Paisatge viscut», «Paisatge transitat», «Paisatge resilient» i «Paisatge emergent») ens permetran reflexionar sobre com es configura i transforma un paisatge i la relació que hi establim.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19.

La inscripció a qualsevol de les sessions de visita dinamitzada programades la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. El preu de la visita guiada és de 3 € per persona + l’entrada a l’exposició. Les places són limitades.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Museu de la Vida Rural

Organizador de Visita dinamitzada a «Arqueologies del paisatge»

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla és el centre cultural de la memòria, la reflexió i la transformació sostenible des del món rural. Voleu participar en aquest projecte apassionant? Visiteu la nostra col·lecció o les exposicions temporals, participeu en els debats, workshops i activitats artístiques, i compartiu les vostres experiències. Tingueu l’edat que tingueu, la vostra aportació és fonamental!

Per saber on anem, cal saber d’on venim.

Guarda este evento

Evento guardado