Visita dinamitzada a «Generació [Re]»

Visita dinamitzada a «Generació [Re]»

Panel Acciones y detalles

Gratis

Fecha y hora

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Ver mapa

TARIFA D'ACCÉS: 3,00 € + entrada a l'exposició. ¨El pagament es farà al Museu just abans de l'inici de l'activitat. Cal reserva

Acerca de este evento

El Museu de la Vida Rural programa diverses sessions de visites dinamitzades adreçades a públic general i familiar a l’exposició «Generació [Re]», que aniran a càrrec de Còdol Educació.

La mostra, comissariada per Àlex Rebollo i Anna M. Andevert, aborda els moments de crisi com a punts de partida en què la societat decideix què vol ser i el futur que tindrà.

Fent un paral·lelisme amb la crisi de la fil·loxera, l’exposició se serveix de l’art contemporani, la cerca de dades i la promoció de projectes transformadors per proposar al públic un recorregut amb un eix central: la comunitat com a eina per mantenir l’equilibri.

La mostra explora temes com ara el despoblament i el repoblament, l’aïllament i la hiperconnectivitat o l’immobilisme i la capacitat humana de transformar el seu entorn amb la voluntat de convidar al visitant a adobar comunitats resilients.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19.

La inscripció a qualsevol de les sessions de visita dinamitzada programades la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. El preu de la visita guiada és de 3 € per persona + l’entrada a l’exposició. Les places són limitades.

Compartir con amigos

Guarda este evento

Evento guardado