Gratis

Visita dinamitzada a “Només d’anada” (reserva)

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Descripción del evento
TARIFA D'ACCÉS: 3,00 € + entrada a l'exposició. El pagament es farà al Museu just abans de l'inici de l'activitat. Cal reserva.

Acerca de este evento

El Museu de la Vida Rural programa diverses sessions de visites dinamitzades adreçades a adults amb infants a l’exposició Només d’anada, de l’artista italià Piero Sacchetto.

Cada sessió comptarà amb una visita a la mostra artística de Sacchetto i una activitat pràctica que anirà a càrrec de Còdol Educació i en què es convida als participants a reflexionar sobre les migracions.

Només d’anada és una coproducció del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla i el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya, a cura d’Eulàlia Bosch.

Les obres del pintor, filòsof de l’educació i pedagog Piero Sacchetto tracten el fet migratori a partir de les arts i la seva obra visual neix del fort impacte que li va causar la lectura del llibre Solo Andata (2014) d’Erri De Luca: un recopilatori de la poesia de l’autor on reflexiona sobre el viatge i la migració.

El desenvolupament de l’activitat es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant la COVID-19.

La inscripció a qualsevol de les sessions de visita dinamitzada programades la podeu fer en línia o trucant al telèfon 977 87 05 76. El preu de la visita guiada és de 3 € per persona + l’entrada a l’exposició. Les places són limitades.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Guarda este evento

Evento guardado