Visites Guiades al Taller Masriera

Panel de acciones

Visites Guiades al Taller Masriera

Visites al Taller Masriera. Vine a conèixer un edifici emblemàtic de l'Eixample de Barcelona.

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Taller Masriera Carrer de Bailen 70 08009 Barcelona Spain

Mapa y direcciones

Cómo llegar

Acerca de este evento

Imagen de Visites Guiades al Taller Masriera

Visites guiades en català d'una durada aprox. de 50 minuts que permeten conèixer el passat d'un edifici emblemàtic de la Dreta de l'Eixample.

Un bé d'interès cultural que ara pot visitar de manera excepcional amb visites guiades de la mà de professionals de l'educació, l'art i la història de l'empresa Fragment Serveis Culturals i el patrocini del Districte de l'Eixample.

Protecció de dades:

D’acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona dins el fitxer 004 Serveis d’Informació i Atenció al Ciutadà amb la finalitat de gestionar la vostra comunicació d’incidència, reclamació, queixa, suggeriment, petició de servei, consulta web o agraïment (tractament 0013), legitimada en base a missió en interès públic. Les dades seran comunicades a l’òrgan o entitat competent per a la seva resolució i el tractament finalitzarà un cop s’hagi restablert el servei objecte de la queixa, donat resposta al ciutadà o el departament resolutiu decideixi l’inici d’un procediment administratiu. En el cas d’inici d’un procediment administratiu d’ofici a partir de la informació proporcionada en la vostra comunicació, les dades personals recollides en aquest formulari no seran incorporades en el procediment a excepció que vostè doni el seu consentiment. Teniu dret d’accés, rectificació i supressió, entre d’altres, sobre les vostres dades. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.