Gratis

XIX Jornada Retail Comertia

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CosmoCaixa Barcelona

26 Carrer d'Isaac Newton

08022 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
XIX Jornada Retail Comertia, RESILIENT RETAIL

Acerca de este evento

La pandèmia ha alterat profundament el sistema de valors de les persones: ens ha fet ser més vulnerables, estar més aïllats i passar molt més temps a casa. Tot això ha afectat els hàbits i el comportament del consum, obligant a les empreses de retail a repensar nous canals de venda i comunicació, i accelerar els seus processos de digitalització per poder seguir satisfent la demanda i estar a prop dels seus clients.

Malgrat tot aquest temps d’incertesa, de tancaments, restriccions d’aforament, manca d’afluència a botigues, etc., les empreses de retail han demostrat, un cop més, la seva gran capacitat de resiliència i adaptació a la situació.

La Jornada de Retail d’enguany descobrirà i donarà a conèixer les experiències empresarials de marques que han demostrat resiliència, marques que, malgrat la situació, han sabut trobar oportunitats d’expansió, noves línies de negoci, o treure al mercat nous productes o serveis. Volem donar visibilitat a tot aquest món d’oportunitats que tenim a l’abast i, en definitiva, transmetre una visió lluminosa i esperançadora sobre el futur del retail.

Perquè el futur és dels resilients.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CosmoCaixa Barcelona

26 Carrer d'Isaac Newton

08022 Barcelona

Spain

Ver mapa

Organizador Comertia Retail

Organizador de XIX Jornada Retail Comertia

Guarda este evento

Evento guardado