Gratis

XXII Jornada Tècnica: "L'ús de les noves tecnologies aplicades a la neurore...

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Sala d'actes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV)

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

La celebració de les XXII Jornada Tècnica d’ASPID “L'ús de les noves tecnologies en neurorehabilitació”, que tindran lloc el proper divendres dia 27 d'octubre de 2017, de 9.00-14:00h, a la Sala d'actes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (Av. Alcalde Rovira Roure, 80, Lleida).

NEUROLLEIDA, el servei especialitzat en neurorehabilitació d'ASPID, ha organitzat aquesta jornada, fidel al seu compromís de cercar la millor atenció possible pels pacients neurològics i alhora donar resposta a les necessitats i inquietuts dels professionals que els atenen. Amb la jornada "L’ús de les Noves Tecnologies en la Neurorehabilitació" es pretén aprofundir en aquest tema i conèixer, de la mà de professionals experts en la matèria, totes les possibilitats que ofereixen les diferents tecnologies en el procés de neurorrehabilitació.

Creiem que aquesta jornada serà de l'interès de tots aquells professionals o estudiants que atenen persones amb alguna patologia neurològica, degut a la ràpida expansió que han tingut les noves tecnologies aplicades al camp de la neurorehabilitació.

Per a més informació:

www.neurolleida.cat

www.aspid.cat

Etiquetas
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Sala d'actes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV)

Guarda este evento

Evento guardado