Final iFest 2023

Actions Panel

Final iFest 2023

Final iFest 2023

By iFest. Generalitat de Catalunya

When and where

Date and time

Tuesday, June 13 · 4:30 - 8pm CEST

Location

Sala Apolo 113 Carrer Nou de la Rambla 08004 Barcelona Spain

About this event

  • 3 hours 30 minutes
  • Mobile eTicket

Música, sorpreses, emocions, reconeixements, sortejos... Tot per donar-te les gràcies per formar part del iFest 2023. Potser tu o el teu projecte guanya un premi. No t’ho perdis!

Aconsegueix la teva entrada i vine acompanyat amb tots i totes aquelles amb qui ho vulguis celebrar: la teva classe, amics, família, parella... Passa'ls l'enllaç!

Què trobaràs durant l’esdeveniment? Els Brodas Bros amb el seu ‘Exèrcit de la Llum’ i la DJ AWWZ amb un show d’Intel·ligència Artificial i música electrònica.

Tot dinamitzat i conduït per Xavier Verdaguer i Maria Amaro, amb alguna sorpresa pels assistents i la presència del MH President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès i Garcia.

Comptem amb tu!


Get inspired, be disruptive

Horari d'accés a Sala Apolo: 16:15 h.

Inici puntual de l'acte: 17:00 h.

S’informa que durant aquest esdeveniment s’enregistraran imatges per a usos promocionals i de difusió que s’utilitzaran tant a la web de l’iFest com a les xarxes socials corporatives de la Generalitat de Catalunya.

Les dades informades en aquest formulari seran tractades pel Departament d’Empresa i Treball, responsable del tractament les dades de caràcter personal necessàries per l’ execució de la competició de reptes Challenge iFest Competition i l’empresa Imagine Creativity Center S.L, en qualitat d’encarregada del tractament, només per a la finalitat objecte d’aquest encàrrec, la correcta organització i gestió de l’esdeveniment iFest.  

About the organizer