#OPENWALKS / La Palma de José Ferragut Pou

Actions and Detail Panel

Sold Out

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Av. de Jaume III, 22

22 Avinguda de Jaume III

07012 Palma

Spain

View Map

Event description
Inscripció prèvia per a la ruta guiada a peu #OPENWALKS / OPEN HOUSE PALMA

About this event

INFORMACIÓ SOBRE L'ACTIVITAT: FRANCESC MITJANS A PALMA. HOTELS, CLUBS DE TENNIS I ALTRES ESPAIS PER AL TEMPS LLIURE.

Aquesta ruta mostrarà una visó global de totes les facetes de l'arquitecte mallorquí José Ferragut Pou, urbanisme, arquitectura i disseny. Un recorregut per les seves obres més emblemàtiques, edificis civils, militars, religiosos, corporatius i una de les múltiples places que va fer al llarg de la seva trajectòria professional.

Guia de la ruta: Judit Vega Avelaira. Directora del Centre UNED-Illes Balears i professora tutora d'Història d'art de l'Edat mitjana i de Patrimoni artístic i béns culturals.

JUDIT VEGA AVELAIRA

Directora del Centre UNED-Illes Balears i professora tutora d'Història d'art de l'Edat mitjana i de Patrimoni artístic i béns culturals.

Humanista reincident, és:

  • Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Santiago de Compostel·la.
  • Licence ès Lettres, estudis de doctorat, Màster en Història de l'Art per la Universitat de Friburg (La cathédrale de Compostelle et ses portails: mise au point et critiqui de l´état actuel de la recherche, Summa cum laude).
  • Llicenciada en Antropologia Social i Cultural i Màster en Psicologia (Coaching) per la UNED.

Actualment centra la seva recerca en l'obra de l'arquitecte palmesà José Ferragut i la seva aportació al moviment modern, que presentarà com a tesi en la Universitat Rovira i Virgili en la branca de Patrimoni arquitectònic.

Ha estat professora assistent del Departament d'Art Medieval i professora convidada de l'Institut d'Estudis Medievals a la Universitat de Friburg; investigadora del Departament d'Art Medieval de la Universitat de Berna; col·laboradora científica de la Universitat Humboldt de Berlín; professora en la Universitat Popular de Berna i Directora de la UNED a Suïssa durant 16 anys.

És autora de nombrosos articles i llibres en relació amb l'art i l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera, ha participat com a ponent i amb pòsters en nombrosos cursos i congressos.

PROTOCOLS COVID-19

Durant les activitats, se seguiran totes les mesures marcades per l'autoritat sanitària* relatives a les condicions en què s’han de dur a terme les activitats culturals. Conseqüentment:

  • La cabuda a l'activitat és limitada.
  • L'ús de mascareta serà obligatòria en tot moment durant l'activitat.
  • S'ha de mantenir la distància de seguretat interpersonal de com a mínim un metre i mig entre persones no convivents.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants durant l'activitat.

*Acord del Consell de Govern de 27 de setembre de 2021 pel qual s’aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 i s’estableixen els nivells d’alerta sanitària que s’han d’aplicar a cada una de les illes, publicat al BOIB n. 133 de 28 de setembre de 2021.

Share with friends

Date and time

Location

Av. de Jaume III, 22

22 Avinguda de Jaume III

07012 Palma

Spain

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer Open House Palma

Organizer of #OPENWALKS / La Palma de José Ferragut Pou

OPEN HOUSE PALMA és el major festival d’arquitectura i portes obertes de la nostra ciutat. Durant el cap de setmana del 6 i 7 de novembre de 2021 obriran al públic més de 80 edificis i espais, habitualment tancats o ocults a la ciutadania, de manera gratuïta, i que tenen com a denominador comú ser els millors exemples d’arquitectura i disseny de Palma. Trobaràs tota la informació a la nostra pàgina web: www.openhousepalma.org

Save This Event

Event Saved