Busca feina al sector públic amb el CIDO

Panel de acciones

Los registros se han cerrado

Gràcies per inscriure't a aquesta activitat!

Busca feina al sector públic amb el CIDO

Descobreix com accedir i cercar la informació publicada als diaris i butlletins oficials o als webs que afecten l’àmbit territorial català.

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Online

Acerca de este evento

El sector públic ofereix oportunitats de treball per a estudiants i graduats universitaris, però, on es pot consultar aquesta informació? quines plataformes s'han de fer servir?

El Cercador d’Informació i Documentació Oficials (CIDO) permet trobar tota la informació de l’Administració pública en un únic cercador, facilitant la consulta de la informació, desant les cerques més freqüents i donant l’opció d’activar un servei d’alertes de novetats.

Apunta't a aquest webinar on t'explicarem:

Què és el CIDO i com s'han de cercar les ofertes de treball

✔ Quina és la diversitat de perfils professionals que contracta el sector públic

✔ Quines són les noves tendències en l'àmbit de les titulacions superiors

Com funcionen els processos de selecció de l'administració pública

✔ Com activar el sistema d'alertes per rebre avisos cada cop que es convoqui una oferta de treball del teu perfil professional i interessos

La sessió serà impartida per la Sara Aguilar, cap del Servei del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i altres Publicacions Oficials.

Imagen del evento

Idioma en què s'impartirà la sessió: català

Modalitat: en línia (a través de Zoom)

Important: com a estudiant de la UPF recorda que assistint a 4 activitats pots sol·licitar el reconeixement d'1 crèdit ECTS al teu expedient.

Totes les activitats són susceptibles de ser convalidades per crèdits ECTS, excepte la fira d'ocupació UPFeina, les activitats de sortides professionals, les activitats organitzades en el marc d'una assignatura i les sessions individuals d'orientació professional. Més informació.