Cribratge de disfuncions orofacials

Panel de acciones

Cribratge de disfuncions orofacials

Activitat pràctica. Requisit previs: haver cursat "Bases teòriques dels procediments per al cribratge de les disfuncions orofacials".

Por Col·legi de Logopedes de Catalunya

Cuándo y dónde

Fecha y hora

sáb., 15 de abr. de 2023 9:30 - 13:45 CEST

Ubicación

Col·legi de Logopedes de Catalunya Passatge Pagès, 13 08013 Barcelona Spain

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Acerca de este evento

  • 4 horas 15 minutos
  • Entrada electrónica móvil

CRIBRATGE DE DISFUNCIONS OROFACIALS

Aquesta activitat eminentment pràctica és complementària del curs “Bases teòriques dels procediments pel cribratge de disfuncions orofacials”. Vol ser un complement formatiu en el que s’aprengui a passar l’eina de cribratge de disfuncions orofacials i s’aprengui a interpretar-ne els continguts per facilitar la presa de decisions. Els continguts de la formació són de caràcter transversal i poden interessar a professionals que necessiten detectar l’alteració de les funcions o les estructures orofacials.

Consulta el programa complet de l'activitat

CRIBRATGE DE DISFUNCIONS OROFACIALS

Esta actividad eminentemente práctica es complementaria del curso “Bases teóricas de los procedimientos para el cribaje de disfunciones orofaciales”. Quiere ser un complemento formativo en el que se aprenda a pasar la herramienta de cribado de disfunciones orofaciales y se aprenda a interpretar sus contenidos para facilitar la toma de decisiones. Los contenidos de la formación son de carácter transversal y pueden interesar a profesionales que necesitan detectar la alteración de las funciones o estructuras orofaciales.

Consulta el programa completo de la actividad

Acerca del organizador

20 € – 70 €