Gratis

Diàlegs Disseny & Retail: B de Barcelona

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

Pl. de les Glòries Catalanes, 37

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción


El punt de venda evoluciona responent a les tendències i nous models del sector retail. Els nous formats en l'àmbit del comerç obren noves possibilitats d’arribar als usuaris actuals i futurs, uns consumidors que han incorporat criteris socials, econòmics i mediambientals als seus hàbits de consum i que tenen la tecnologia integrada en el seu dia a dia.


BCD Barcelona Centre de Disseny organitza una ruta per diferents establiments comercials amb l’objectiu de donar a conèixer casos d’èxit on el disseny ha tingut un paper rellevant en la creació i/o transformació d’un comerç minorista.


En aquesta ruta s’explicarà com s’ha gestat el projecte i quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies comercials s’han treballat al voltant del consumidor, com s’ha concebut l’experiència de compra...


Et convidem a conèixer cinc casos d’èxit molt diferents de la mà dels responsables dels establiments comercials i els dissenyadors i/o arquitectes que han col·laborat en el procés de transformació d’aquest negoci.


B de Barcelona

Diàleg entre Maite Guillén, directora de B de Barcelona; Laura Martinell, arquitecta de Damaestudi que ha trobat un nou ús per als ous Kinder i, Núria Hernández, dissenyadora de Numon que crea bosses amb història.

Botiga de souvenirs i objectes dissenyats i produïts de forma local. Una acurada selecció de productes i gadgets diferents i curiositats que pretenen sorprendre i que són catalogats com a poc convencionals, frescos i representatius de la nostra ciutat. B de Barcelona dóna prioritat a les petites produccions, les edicions limitades o el handmade amb una clara identitat de Barcelona, sense oblidar els clàssics o els productes reciclats i upcycling, objectes que es recuperen per atorgar-los una segona vida. Premi Barcelona Comerç a la millor iniciativa comercial innovadora el 2017.

Data: 12 de desembre de 18.00 a 19.15h

Lloc: Disseny Hub Barcelona (Pl. De les Glòries, 37 Aula B)


Consulta altres Diàlegs Disseny & Retail:
El punto de venta evoluciona respondiendo a las tendencias y nuevos modelos del sector retail. Los nuevos formatos en el ámbito del comercio abren nuevas posibilidades de llegar a los usuarios actuales y futuros, unos consumidores que han incorporado criterios sociales, económicos y medioambientales a sus hábitos de consumo y que tienen la tecnología integrada en su día a día.


BCD Barcelona Centro de Diseño organiza una ruta por diferentes establecimientos comerciales con el objetivo de dar a conocer casos de éxito donde el diseño ha tenido un papel relevante en la creación y/o transformación de un comercio minorista.


En esta ruta se explicará cómo se ha gestado el proyecto y qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias comerciales han trabajado en torno al consumidor, como se ha concebido la experiencia de compra...


Te invitamos a conocer cinco casos de éxito muy diferentes de la mano de los responsables de los establecimientos comerciales y los diseñadores y / o arquitectos que han colaborado en el proceso de transformación de este negocio.


B de Barcelona

Diálogo entre Maite Guillén, directora de B de Barcelona; Laura Martinell, arquitecta de Damaestudi que ha encontrado un nuevo uso para los huevos Kinder y, Nuria Hernández, diseñadora de Numon que crea bolsas con historia.

Tienda de souvenirs y objetos diseñados y producidos de forma local. Una cuidada selección de productos y gadgets diferentes y curiosidades que pretenden sorprender y que son catalogados como poco convencionales, frescos y representativos de nuestra ciudad. B de Barcelona da prioridad a las pequeñas producciones, las ediciones limitadas o el handmade con una clara identidad de Barcelona, sin olvidar los clásicos o los productos reciclados y upcycling, objetos que se recuperan para otorgarles una segunda vida. Premio Barcelona Comercio a la mejor iniciativa comercial innovadora en 2017.

Fecha: 12 de diciembre de 18.00 a 19.15h

Lugar: Disseny Hub Barcelona (Pl. De les Glòries, 37 Aula B)


Consulta otros Diálogos Diseño & Retail:


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Disseny Hub Barcelona

Pl. de les Glòries Catalanes, 37

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado