Gratis

Diàlegs Disseny & Retail: Chök the chocolate kitchen

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Chök the chocolate kitchen

Astúries, 93

08024 Barcelona

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción


El punt de venda evoluciona responent a les tendències i nous models del sector retail. Els nous formats en l'àmbit del comerç obren noves possibilitats d’arribar als usuaris actuals i futurs, uns consumidors que han incorporat criteris socials, econòmics i mediambientals als seus hàbits de consum i que tenen la tecnologia integrada en el seu dia a dia.


BCD Barcelona Centre de Disseny organitza una ruta per diferents establiments comercials amb l’objectiu de donar a conèixer casos d’èxit on el disseny ha tingut un paper rellevant en la creació i/o transformació d’un comerç minorista.


En aquesta ruta s’explicarà com s’ha gestat el projecte i quin paper ha tingut el disseny, quines innovacions s’han incorporat, quines estratègies comercials s’han treballat al voltant del consumidor, com s’ha concebut l’experiència de compra...


Et convidem a conèixer cinc casos d’èxit molt diferents de la mà dels responsables dels establiments comercials i els dissenyadors i/o arquitectes que han col·laborat en el procés de transformació d’aquest negoci.


Chök the Chocolate Kitchen

Diàleg entre Fernando Madrid, propietari de Chöck the Chocolate Kitchen; Montse Vicens, dissenyadora d’interios d’Intsight i David Espluga, director creatiu d’Espluga+Associates.

Establiment dedicat en cos i ànima a la xocolata. Una botiga taller on tastar productes exquisits i experimentar amb noves formes de combinar sabors. El seus productes estrella són el chök i els kronuts, un híbrid de croissant i dònut gourmet elaborats amb una recepta especial de la casa. Després de l'èxit de les seves dues primeres botigues a Barcelona, Chök s'instal·la en un edifici modernista, un projecte d'interiorisme, visual merchandising i detailing de l'estudi de disseny Intsight i d’Espluga+Associates, responsables del branding, identitat visual i packaging de la marca.

Data: 14 de desembre de 18.00 a 19.15 h

Lloc: Chök the Chocolate Kitchen (Astúries, 93)Consulta altres Diàlegs Disseny & Retail:
El punto de venta evoluciona respondiendo a las tendencias y nuevos modelos del sector retail. Los nuevos formatos en el ámbito del comercio abren nuevas posibilidades de llegar a los usuarios actuales y futuros, unos consumidores que han incorporado criterios sociales, económicos y medioambientales a sus hábitos de consumo y que tienen la tecnología integrada en su día a día.


BCD Barcelona Centro de Diseño organiza una ruta por diferentes establecimientos comerciales con el objetivo de dar a conocer casos de éxito donde el diseño ha tenido un papel relevante en la creación y/o transformación de un comercio minorista.


En esta ruta se explicará cómo se ha gestado el proyecto y qué papel ha tenido el diseño, qué innovaciones se han incorporado, qué estrategias comerciales han trabajado en torno al consumidor, como se ha concebido la experiencia de compra...


Te invitamos a conocer cinco casos de éxito muy diferentes de la mano de los responsables de los establecimientos comerciales y los diseñadores y / o arquitectos que han colaborado en el proceso de transformación de este negocio.


Chök the Chocolate Kitchen

Diálogo entre Fernando Madrid, propietario de Chök the Chocolate Kitchen; Montse Vicens, diseñadora de interiores de Intsight y David Espluga, director creativo de Espluga + Associates.

Establecimiento dedicado en cuerpo y alma al chocolate. Una tienda taller donde degustar productos exquisitos y experimentar con nuevas formas de combinar sabores. Sus productos estrella son el Chök y los kronuts, un híbrido de croissant y donut gourmet elaborados con una receta especial de la casa. Tras el éxito de sus dos primeras tiendas en Barcelona, Chök instala en un edificio modernista, un proyecto de interiorismo, visual merchandising y detailing del estudio de diseño Intsight y de Espluga + Associates, responsables del branding, identidad visual y packaging de la marca.

Fecha: 14 de diciembre de 18.00 a 19:15 h

Lugar: Chök the Chocolate Kitchen (Astúries, 93)


Consulta otros Diálogos Diseño & Retail:


Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Chök the chocolate kitchen

Astúries, 93

08024 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado