Gratis

Empremtes en el paisatge - "Arqueologies del paisatge"

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Activitat familiar col·lectiva a l'exposició "Arqueologies del paisatge" - RUSC 2021

Acerca de este evento

A partir de la posada en valor dels estris de llaurar farem una acció col·lectiva amb l'artista Inula a l'exposició 'Arquelogies del paisatge' per tal de generar una experiència real i viva que faci que la nostra intervenció i trànsit per l'espai esdevingui una empremta permanent de la sala. Una forma d'activar l'entorn a partir del gest.

Activitat familiar

«El paisatge és un concepte cultural, una construcció que recau en la mirada que observa el territori. Una percepció que es modula i evoluciona de la mà de la societat de cada moment. La natura existeix sense nosaltres, el paisatge no, el paisatge necessita un ull que el miri.»

Inula, 2021

«Arqueologies del paisatge» és un projecte artístic de caràcter comunitari i col·lectiu, comissariat per Judith Barnés i desplegat al Museu de la Vida Rural a partir del treball d’Inula [MCarmen G. Mahedero], una creadora que, des de la pràctica artística i la mediació, estudia, observa i analitza fenòmens paisatgístics, naturals i antròpics que posen de manifest les relacions que s’estableixen entre el món vegetal i la societat.

Inula entén qualsevol espai com una forma de paisatge. És per això que reivindica una educació de la mirada que sigui capaç d’assimilar els significants i els significats del paisatge així com una posada en valor del medi natural en termes estètics, econòmics, formals, però també històrics i culturals. A la vegada, Inula concep el col·lectiu humà fusionat amb el paisatge que l’habita. L’evolució de la societat i les complexitats que se’n deriven en un món en canvi constant com el nostre posen de manifest quines relacions establim amb els territoris transitats i quins canvis hem promogut dintre de l’ecosistema d’espècies vegetals que habiten el territori.

El desenvolupament de l’acte es realitzarà atenent als protocols de seguretat i prevenció adoptats per l’organització davant de la COVID-19. És per aquest motiu que per participar-hi cal fer reserva prèvia en línia o trucant al 977 87 05 76. Les places són limitades.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Museu de la Vida Rural

Carretera de Montblanc, 35

43440 L'Espluga de Francolí

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador Museu de la Vida Rural

Organizador de Empremtes en el paisatge - "Arqueologies del paisatge"

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla és el centre cultural de la memòria, la reflexió i la transformació sostenible des del món rural. Voleu participar en aquest projecte apassionant? Visiteu la nostra col·lecció o les exposicions temporals, participeu en els debats, workshops i activitats artístiques, i compartiu les vostres experiències. Tingueu l’edat que tingueu, la vostra aportació és fonamental!

Per saber on anem, cal saber d’on venim.

Guarda este evento

Evento guardado