III JORNADES VALLDEMIA INNOVA - ARTÀSTIC!

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

ESCOLA MARISTES VALLDEMIA

C/La Riera, 124-182

08301 Mataró

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Com que diuen que no n’hi ha dos sense tres, un cop més us convidem a les nostres III Jornades Pedagògiques VALLDEMIA INNOVA, que l'escola Maristes Valldemia organitzarà els propers divendres 10 i dissabte 11 de maig. Com cada any ens esforcem perquè aquestes siguin unes jornades que esdevinguin un espai per a la reflexió educativa a Mataró adreçades a tots els participants del món educatiu on poder compartir i aprendre els uns dels altres.

En aquest sentit, les jornades tenen l’objectiu de fer difusió pedagògica i de cercar espais de reflexió per a la millora educativa. Enguany, el centre d’interès girarà al voltant del món de les ARTS VISUALS I PLÀSTIQUES en l’àmbit educatiu, una temàtica que ens permet oferir un ampli ventall d’aspectes a tractar, com ara la música, l’art, i el moviment.

El divendres 10 de maig obrirem les jornades amb la inauguració del mural d’autor a càrrec del Sr. Mateo Lara, gran artista i il·lustrador local, i la ponència inaugural del Dr. David Bueno (Música, art i psicomotricitat en educació. Què en diu la neurociència?).

El dissabte 11 de maig començarem la sessió amb una ponència a càrrec del Dr. Jordi Àngel Jauset (La música distreu? Neuromúsica i Educació), que ens parlarà dels mecanismes actuals coneguts de la interacció música-cervell i ens comentarà algunes de les investigacions que relacionen l'aprenentatge musical (interpretació, cant, dansa) amb una millora de les funcions cognitives. Seguidament, la Berta Aleñà, alumna de 2n de batxillerat de l’escola Maristes Valldemia, presentarà el seu treball de recerca Children Love Body Painting. Després d’esmorzar es desenvoluparan dues sessions de 5 tallers enguany dedicats a la musicoteràpia, la percussió corporal, la metodologia Segni Mossi, i les arts plàstiques, entre d’altres, tots ells adreçats a educadors, famílies i altres professionals del món educatiu.

Les jornades, que també comptaran amb la certificació de formació permanent del professorat del Departament d’Ensenyament per al professorat que ho sol·liciti, són totalment gratuïtes. Les inscripcions online podran fer-se efectives del 12 d’abril al 8 de maig, al web de l’escola www.valldemia.maristes.cat, a la secció JORNADES PEDAGÒGIQUES VALLDEMIA INNOVA.


Fecha y hora

Ubicación

ESCOLA MARISTES VALLDEMIA

C/La Riera, 124-182

08301 Mataró

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado