IV JORNADES VALLDEMIA INNOVA - UNA ESCOLA PER A TOTHOM!

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

ESCOLA MARISTES VALLDEMIA

C/La Riera, 124-182

08301 Mataró

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

Per continuar amb la tradició dels darrers anys, un cop més ens dirigim a vosaltres per convidar-vos a les nostres IV Jornades Pedagògiques VALLDEMIA INNOVA, que el col·legi Maristes Valldemia organitzarà els propers divendres 8 i dissabte 9 de maig. Com cada any les nostres jornades tenen l’objectiu de fer difusió pedagògica i de cercar espais de reflexió per a la millora educativa.

Enguany el centre d’interès girarà al voltant del món de la DIVERSITAT I LA INCLUSIÓ A LES AULES, una temàtica molt actual i que dona resposta a la nostra realitat educativa del dia a dia. Concretament, el divendres 8 de maig obrirem les jornades amb la ponència inaugural càrrec de la Sra. Mercè Esteve, antiga subdirectora general d’Ordenació i Atenció a la Diversitat del Departament d’Educació.

El dissabte 9 de maig es duran a terme un conjunt de xerrades sobre mesures universals, conductes disruptives, discapacitat intel·lectual i discapacitat auditiva, transsexualitat, i dificultats d’aprenentatge, totes elles adreçades a educadors, famílies i altres professionals del món educatiu. Les jornades comptaran amb la col·laboració d’importants entitats de la ciutat de Mataró, com ara el CRP, EAP, CREDA, FUNDACIÓ MARESME, CGO i LOGOPÈDIA.CAT.

Les jornades, que també comptaran amb la certificació de formació permanent del professorat del Departament d’Educació per al professorat que ho sol·liciti, són totalment gratuïtes. Les inscripcions online podran fer-se efectives del 17 d’abril al 6 de maig, al web de l’escola www.valldemia.maristes.cat, a la secció JORNADES PEDAGÒGIQUES VALLDEMIA INNOVA.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

ESCOLA MARISTES VALLDEMIA

C/La Riera, 124-182

08301 Mataró

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado