Jornada anual de la DCA-IoT

Panel de acciones

Jornada anual de la DCA-IoT

El punt de trobada de la comunitat en el marc de l'IOTSWC

Por Fundació i2CAT

Cuándo y dónde

Fecha y hora

mié., 1 de feb. de 2023 16:00 - 18:00 CET

Ubicación

Fira Barcelona Gran Via (Pavelló 3 - Sala CC3.13C ) 64 Avinguda Joan Carles I 08908 L'Hospitalet de Llobregat Spain

Acerca de este evento

La comunitat d’Internet de les Coses (IoT) de la Digital Catalonia Alliance (DCA) et convida a la seva jornada anual en el marc de l'IOTSWC el pròxim 1 de febrer, de 16 h a 18 h a Fira Barcelona Gran Via (pavelló 3, sala CC3.13C).

L'IOT Solutions World Congress (IOTSWC) és l'esdeveniment internacional més gran dedicat a la transformació de la indústria mitjançant tecnologies disruptives. Enguany, la DCA és ambaixadora oficial de l'IOTSWC i, gràcies a aquesta col·laboració, tots els membres de la DCA-IoT que s’inscriguin a la jornada anual de la comunitat obtindran gratuïtament una entrada Expo+, valorada en 200 euros.

L'objectiu de la jornada és presentar el balanç de l'activitat de la DCA-IoT del 2022, així com les línies de treball d'aquest any, a més de potenciar el networking i la coneixença entre els seus membres.

També s'analitzaran algunes de les oportunitats i tendències de la Internet de les Coses per al 2023 de la mà d'Orange i es donarà a conèixer la perspectiva de diferents sectors de la demanda tecnològica, que ens explicaran quins projectes IoT han adoptat aquest any.

Programa

15:45 h Entrada a la sala

16:00 h Benvinguda i presentació de la comunitat en xifres

  • Sr. Jordi Daura, responsable de la comunitat DCA-IoT

16:20 Keynote: “Tendències i aplicacions de l’IoT al 2023. Visió d’Orange i sinergies amb la DCA-IoT”

  • Sr. Pablo Lluch Ladrón de Guevara, IOT Business Development Manager d’Orange

16:40 h Reptes de l’adopció de l’IoT des de la visió de la demanda tecnològica

  • Sra. Carme Pratdepadua, responsable de l’Oficina mHealth.cat de la Fundació TIC Salut Social
  • Sr. Ignasi Gómez, clúster manager d’In-Move by Railgroup
  • Sr. Jaisiel Madrid, Interiors Living Lab manager & Digitalization d’AMBIT Living Spaces Cluster
  • Sr. Aleix Iglesias, project officer del clúster FoodService

17:10 h Espai de cafè & networking 

18:00 h Fi de l’acte

Acerca del organizador

Organizador
Fundació i2CAT


i2CAT és un centre CERCA de recerca i innovació en tecnologies digitals avançades situat a Barcelona. Des de 2003, i2CAT impulsa la societat digital del futur a través del coneixement generat en el desenvolupament de projectes i activitats d'R+D+I en tecnologies com a 5G, IoT, VR i tecnologies immersives, ciberseguretat, blockchain, intel·ligència artificial, New Space i Innovació Social Digital. El centre col·labora amb empreses, administracions públiques, institucions acadèmiques i usuaris per tal d’aplicar aquest coneixement en la resolució de reptes socials i empresarials.

----

i2CAT is a CERCA research and innovation center based in Barcelona which specializes in advanced digital technologies. Since 2003, i2CAT has been committed to designing and building the future digital society by leveraging the knowledge gained from cutting-edge European and local R&D projects in the fields of 5G, IoT, VR and Immersive Technologies, Cybersecurity, Blockchain, AI, New Space, and Digital Social Innovation. The center partners with companies, public administration, academia, and end-users to leverage this knowledge in order to meet real social and business challenges.

Ventas terminadas