Saltar a navegación principal
Contenido de la página
Este evento acabó

Guarda este evento

Evento guardado

Jornada d'Art i Pedagogia

Institució Familiar d'Educació

Sábado, 21 de abril de 2018 desde las 9:00 hasta las 14:00 (CEST)

Jornada d'Art i Pedagogia

Información del registro

Tipo Fin Cantidad
JORNADA ART I PEDAGOGIA Finalizado Gratis  

Detalles del evento

El proper 21 d’abril celebrarem a La Farga Infantil la jornada “Art i Pedagogia” que aplegarà xerrades i tallers al voltant de l’art i d’algunes propostes pedagògiques actuals.

L’objectiu de la Jornada és compartir experiències i provocar una reflexió per facilitar una mirada i un treball més creatiu a les nostres aules.

 

CONTINGUT DE LA JORNADA

La Jornada constarà d’una sessió plenària on compartirem la nostra experiència de posada en funcionament d’un atelier escolar i oferirem un espai de reflexió sobre els elements claus, oportunitats, reptes, possibles dificultats que origina la creació d’un taller artístic a l’escola. La jornada també oferirà la possibilitat de participar en diferents tallers pràctics organitzats entorn a tres línies temàtiques:

-Art
-Música
-Espais i projectes de treball.

Els diferents tallers —orientats a professorat d'Infantil i Primària — seran impartits per especialistes en la matèria des de diverses inspiracions (Reggio Emília, Waldorf, creativitat musical, espais d’aprenentatge, ambients, projectes de treball) per provocar un apropament obert i fugir de receptes estereotipades.

 

HORARI

 

 

MÉS INFORMACIÓ 

Fent clic aqui trobareu més informació relacionada amb els tallers i ponents de la Jornada. 

 

QUI SOM?   

  • LA FARGA INFANTIL - La Farga és un col·legi concertat ubicat a Sant Cugat que ofereix tots els estudis des de Llar d’Infants fins a 2n de Batxillerat. El nostre projecte aporta una visió innovadora de l’educació, inspirada en l’humanisme cristià, que cerca l’excel·lència acadèmica, personal i social de cada alumne.

 

ARTENCURS

Plataforma que dóna suport al programa artístic de La Farga Infantil amb l'objectiu de reconèixer i donar valor, apropar i donar visibilitat als processos de creació a través de l'art que es donen dins de l'escola. També està adreçat a educadores, educadors, mares i pares, amb el propòsit de compartir tota aquella informació que ajudi a la pràctica educativa i establir un vincle comunicatiu amb les famílies.

¿Tienes alguna pregunta sobre Jornada d'Art i Pedagogia? Contáctate con Institució Familiar d'Educació

Cuándo y dónde


Carrer Nicaragua, 20
20 Carrer Nicaragua
08197 Sant Cugat del Vallès
España

Sábado, 21 de abril de 2018 desde las 9:00 hasta las 14:00 (CEST)


  Añadir a mi calendario

Organizador

Institució Familiar d'Educació

Institució Familiar d’Educació és un grup educatiu que actualment compta amb tretze escoles a Catalunya i Balears que apleguen més de 5.000 famílies i 700 professionals de l’educació que atenen diàriament al voltant de 8.000 alumnes. 

  Contáctate con el organizador

¿Te interesaría crear tu propio evento?

Únete a millones de personas en Eventbrite.

Inicia sesión o regístrate

Para poder comprar estas entradas a plazos, necesitarás una cuenta de Eventbrite. Inicia sesión o regístrate para obtener una cuenta gratuita y poder continuar.