Gratis

La Col·lecció incompleta. Jornades sobre Col·leccionisme públic

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Centre dArt La Panera

Plaça Panera, 2

25002 Lleida

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

Quins són els reptes que afronten avui les col·leccions d’art contemporani? Amb motiu de la desena edició de la Biennal Leandre Cristòfol del Centre d’Art La Panera i del centenari del Museu d’Art Jaume Morera, les jornades La Col·lecció Incompleta obren un marc per a la reflexió a l’entorn dels processos i formats que adopta el col·leccionisme públic, el qual serà útil també per a l’anàlisi d’alguns casos de col·lecció que prenen en consideració els desafiaments actuals de les pràctiques artístiques i socials.


Cuáles son los retos que afrontan hoy las colecciones de arte contemporáneo? Con motivo de la décima edición de la Biennal Leandre Cristòfol del Centre d’Art La Panera y del centenario del Museu d’Art Jaume Morera, las jornadas La Col·lecció Incompleta abren un marco para la reflexión en torno a los procesos y formatos que adopta el coleccionismo público, el cual será útil, también, para el análisis de algunos casos de colección que toman en consideración los desafíos de las prácticas artísticas y sociales en la actualidad.


What are the challenges currently faced by contemporary art collections? On the occasion of 10th Leandre Cristòfol Biennial organised by the Centre d’Art La Panera and the centenary of the Museu d’Art Jaume Morera, the conference “The Incomplete Collection” opens a framework for reflection on public collecting processes and formats, which will also be useful to analyse some collection cases that take into account the current challenges of artistic and social practices.


programa CAT

programa CAS

programa ENGComparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Centre dArt La Panera

Plaça Panera, 2

25002 Lleida

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado