LinkedIn bàsic: com buscar i trobar oportunitats professionals

Panel de acciones

Los registros se han cerrado

Gràcies per inscriure't a aquesta activitat!

LinkedIn bàsic: com buscar i trobar oportunitats professionals

T'expliquem els principis bàsics d'ús i funcionament d'aquesta xarxa, i quins són els primers passos que has de seguir.

Por Carreres Professionals de la Universitat Pompeu Fabra

Cuándo y dónde

Fecha y hora

mié., 11 de may. de 2022 2:00 - 3:00 PDT

Ubicación

Online

Acerca de este evento

LinkedIn està substituint el CV tradicional. Ara, els reclutadors busquen candidats i candidates a través d'aquesta xarxa.

Si estàs buscant feina o pràctiques, en aquesta activitat t'explicarem quines són les funcionalitats bàsiques i imprescindibles de LinkedIn que t'ajudaran a potenciar la teva ocupabilitat, i aconseguir la feina o les pràctiques dels teus somnis.

Apunta't a aquest webinar i aprèn a:

✔ Descobrir i identificar les funcionalitats generals de LinkedIn per a la cerca de feina i la potenciació de la marca personal.

✔ Identificar els aspectes més rellevants d'un perfil professional a LinkedIn i conèixer quins es tenen en compte en un procés de selecció.

✔ Aplicar estratègies eficaces per aconseguir atreure oportunitats i retenir professionals que busquen persones candidates a LinkedIn.

Sessió a càrrec de l'Ari Vigueras, formadora i orientadora professional especialitzada en la cerca de feina 2.0, Social Media, gestió de marca personal i RRHH.

Idioma en què s'impartirà la sessió: català

Modalitat: en línia (a través de Zoom)

Important: com a estudiant de la UPF recorda que assistint a 4 activitats pots sol·licitar el reconeixement d'1 crèdit ECTS al teu expedient.

Totes les activitats són susceptibles de ser convalidades per crèdits ECTS, excepte la fira d'ocupació UPFeina, les activitats de sortides professionals, les activitats organitzades en el marc d'una assignatura i les sessions individuals d'orientació professional. Més informació.

També et pot interessar...

  • LinkedIn avançat: ús estratègic

18 de maig | D'11.00 a 12.00 h → Inscriu-t'hi

  • Prepara't perquè et seleccionin!

24 de maig | D'11.00 a 12.00 h → Inscriu-t'hi

Acerca del organizador

Ventas terminadas