Sandra Bautista a L'Hospitalet

Panel Acciones y detalles

A la venta: 7 jun. 2021 a las 12:00
Recuérdamelo

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Biblioteca Bellvitge

1 Plaza Cultura

08907 L'Hospitalet de Llobregat

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Música 17 de setembre, 19:30 h Biblioteca de Bellvitge (L'Hospitalet de Llobregat)

Acerca de este evento

Sandra Bautista és una de les personalitats emergents en panorama musical del país. Les textures càlides de la seva veu resulten irresistibles, més encara quan es combina amb una música que fusiona autor, swing, ritmes llatins, pop i una mica de bossanova. Els concerts de la Sandra Bautista es caracteritzen per generar una atmosfera única i propera: un moment de comunió entre artista i espectadors, a través de la sensibilitat d’uns temes colpidors. 

Una de les veus més encisadores de l’escena musical actual. La seva joventut i el talent indiscutible es fusionen de manera màgica per donar forma a un projecte que posa el focus en la bellesa del detall de cada cançó.

La seva música proposa un viatge carregat de poesia amb unes melodies i harmonies treballades de manera meticulosa. Un ball estilístic des d'allò més tradicional fins a gèneres més actuals que conflueixen a l'escenari amb bon gust i de manera impecable i magistral.

De cara als Terrats en Cultura, Sandra Bautista ens presentarà el seu darrer treball en format duet. El gaudirem en una posta de sol des de la terrassa de la Biblioteca de Bellvitge: la millor manera d’acomiadar una nova temporada dels Terrats en Cultura a L’Hospitalet.

Fitxa artística

Veu i guitarra

Sandra Bautista

Guitarra

Victor Martínez

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Biblioteca Bellvitge

1 Plaza Cultura

08907 L'Hospitalet de Llobregat

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado