Treballar a l'Organització de les Nacions Unides (ONU)

Panel de acciones

Los registros se han cerrado

Gràcies per inscriure't a aquesta activitat!

Treballar a l'Organització de les Nacions Unides (ONU)

En què consisteix treballar a l’Organització de Nacions Unides (ONU)? Coneix les vivències de 4 alumni que hi treballen!

Cuándo y dónde

Fecha y hora

Ubicación

Online

Acerca de este evento

L'Organització de les Nacions Unides (ONU) és una institució internacional fundada l'any 1945, en finalitzar la Segona Guerra Mundial. El seu objectiu és facilitar la cooperació en assumptes com el dret internacional, la pau i seguretat internacional, el desenvolupament econòmic i social, els assumptes humanitaris i els drets humans.

En aquesta sessió, dirigida als estudiants i alumni de Grau i Màster de la UPF, coneixerem en què consisteix treballar a l’Organització de Nacions Unides (ONU), quins perfils professionals hi ha i com s’hi accedeix.

Per això, comptarem amb la participació de quatre alumni UPF de diferents àmbits d'estudis, que actualment estan treballant a l'ONU, i que estan disposats i disposades a compartir la seva trajectòria i experiència professional amb tu!

Alumni participants:

- CARMEN COBREROS, research Assistant at United Nations Economic and Social Commission for Western Asia.

- JOSE DALLO, senior Environmental and Sustainable Development Officer, Sustainable Development Unit, Executive Office of the Secretary General of the United Nations.

- FERRAN FORCADA, regional Adviser on UNDS Reform, Regional Bureau for Latin America and the Caribbean, United Nations World Food Programme (WFP).

- NERGIS GÜLASAN, SDG Finance Specialist, Sustainable Finance Hub and Panama Regional Hub for Latin America and the Caribbean, United Nations Development Programme (UNDP).

Modera la sessió en Pablo Pareja, professor de Relacions Internacionals de la UPF i vicerector adjunt al rector.

Sessió coorganitzada amb:

Imagen del evento

Idioma en què s'impartirà la sessió: català

Modalitat: en línia (a través de Zoom)

Important: com a estudiant de la UPF recorda que assistint a 4 activitats pots sol·licitar el reconeixement d'1 crèdit ECTS al teu expedient.

Totes les activitats són susceptibles de ser convalidades per crèdits ECTS, excepte la fira d'ocupació UPFeina, les activitats de sortides professionals, les activitats organitzades en el marc d'una assignatura i les sessions individuals d'orientació professional. Més informació.

També et pot interessar...

  • Busca feina al sector públic amb el CIDO

1 de juny | De 12.30 a 13.30h → Inscriu-t'hi