Trobada pel planeta
Free
Trobada pel planeta

Trobada pel planeta

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Ateneu L'Harmonia

20 Carrer de Sant Adrià

Sala 21 (Dintre Fàbrica de Creació Fabra i Coats)

08030 Barcelona

Spain

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

ALTERNATIVES I RAONS PER MOURE'NS PEL PLANETA

Una jornada especial que ens permetrà reconnectar amb aquest meravellós planeta del qual formem part i, a la vegada, trobar motivacions per viure d’una forma més sostenible i coherent amb els nostres principis i somnis.

Començarem amb una meditació dedicada a la Terra i els seus habitants, i continuarem amb una sèrie de xerrades sobre canvis que podem fer ara i que, de fet, estan passant al nostre voltant, dels quals podem formar part.

PROGRAMA

19h: Benvinguda

19,15h. Lou Pérez, de Slow Lou: Meditació. Desenvolupant una motivació d’amor.

Un planeta sa i en harmonia comença amb uns habitants sans i en harmonia.

Amb aquesta meditació busquem trobar aquesta bondat amorosa que resideix en tots nosaltres per interactuar en societat des del positivisme sense perdre de vista el camí que encara ens queda per recórrer. El coneixement ha d'anar de la mà de l'amor i la responsabilitat.

Qualsevol canvi que vulguem emprendre comença gestant-se dins nostre i per fer-ho amb una motivació de cooperació, solució i pau aquest canvi ha d'estar basat en l'amor i l'entrega, no en l'enuig i la por. Una persona enfadada i decebuda és més propensa a la queixa i a buscar culpables, i queda menys capacitada per veure els nexes d'unió i els passos que s'han donat en cap a la cura del planeta. Una persona feliç i amorosa és més capaç de trobar alternatives als problemes i té mes ganes de donar suport i recolzar-se en el creixement d'altres.

Observar aquestes motivacions i treballar des del cor per guarir del planeta és, ara més que mai, una eina a tenir en compte.

19,30h: Yve Ramírez, de 350 BCN i La Ecocosmopolita: Multiplicant canvis per millorar el món.

Vols deixar una petjada positiva al teu pas? Tots nosaltres tenim un enorme poder transformador i en aquesta activitat, identificarem el món de coses que podem fer avui per millorar el nostre impacte.

19,45h: Lourdes Berdié, de Xarxa per la sobirania energètica. Fent xarxa.

Com podem canviar la nostra relació amb l'energia, per reduir el seu impacte ecològic i social? Quins canvis estan a les nostres mans i quins requereixen canvis profunds de model?

20h: Toni Ribas, de Barcelona en Comú. Polítiques municipals en clau ecològica.

Explicarem les polítiques que està duent a terme l'Ajuntament de Barcelona en clau d'ecologia urbana.

20,15h: Marta Barberà, de 2nd Funniest Thing: Activisme DIY - Beneficis de fer més i comprar menys.

Vols reduir la teva empremta ecològica i ser més autosuficient? En aquesta xerrada reflexionarem junts sobre els beneficis de fer més i comprar menys. Motius, mitjans i recolçament pels qui volen canviar el món amb les seves mans.

Share with friends

Date and Time

Location

Ateneu L'Harmonia

20 Carrer de Sant Adrià

Sala 21 (Dintre Fàbrica de Creació Fabra i Coats)

08030 Barcelona

Spain

View Map

Save This Event

Event Saved