Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Escola Internacional del Camp

Carrer Salvador Espriu, s/n

43840 Salou

Spain

View Map

Event description
Més de 30 universitats nacionals i internacionals estaran presents a l'escola per celebrar la V Fira Internacional d’Universitats EIC.

About this Event

Ja tenim aquí la V Fira Internacional d’Universitats EIC!

Més de 30 universitats nacionals i internacionals estaran presents a la nostra escola per celebrar novament la Fira Internacional d’Universitats EIC, el dijous 30 de gener des de les 10.00 h a les 13.30 h.

Aquesta és una iniciativa de la Fundació EIC amb l’objectiu d’oferir a tota la comunitat educativa del Camp de Tarragona i d'arreu de Catalunya, alumnes, famílies i professionals de l'educació, informació àmplia i individualitzada; ajudant als estudiants a trobar la seva millor opció de futur.

Aquesta fira és oberta a tots els alumnes de 4t d’ESO, Batxillerat i famílies de dins i fora de l’escola que vulguin conèixer de primera mà l'oferta educativa de més de 30 universitats, públiques i privades, nacionals i internacionals.

Posem al vostre abast una sèrie de recursos i dades d'interès que us poden ajudar a planificar millor la vostra visita.

Si veniu en grup, si us plau, contacteu amb nosaltres i us ajudarem a organitzar el desplaçament. Podeu fer-ho a través del formulari de contacte, escrivint un correu a events@escolainternacional.org o bé trucant al 977 325 620.

Ja podeu fer la vostra inscripció!

········ > FORMULARI D'INSCRIPCIÓ <········

Share with friends

Date and Time

Location

Escola Internacional del Camp

Carrer Salvador Espriu, s/n

43840 Salou

Spain

View Map

Save This Event

Event Saved