4 €

CCCB-Canviar el relat. Nancy Campbell

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Nancy Campbell conversa amb Alicia Kopf. Reflexions des del fred Cicle Canviar el relat. Cap a una nova estètica i sensibilitat de la natura

Acerca de este evento

En aquesta sessió, la poeta i artista Nancy Campbell conversarà amb l’escriptora Alicia Kopf sobre la seva fascinació pel món àrtic arran de la publicació del llibre La Biblioteca del hielo (Ático de los libros, 2020).

L’obra de Nancy Campbell explora, des de la narrativa i la poesia, el canvi climàtic i les seves devastadores conseqüències. Campbell ha participat en nombroses residències artístiques en institucions de recerca de l’Àrtic, a partir de les quals ha publicat una extensa obra en què reflexiona sobre les noves formes d’expressar la nostra relació amb la natura. En el seu darrer llibre, La Biblioteca del hielo, Reflexiones desde el frío (Ático de los libros, 2020), ens mostra, a través d’una mirada poètica, una història cultural del gel i dels paisatges del fred que avui estan tan amenaçats per l’emergència climàtica.

En aquest cicle participen escriptors i filòsofs que, des de la seva obra, busquen canviar el relat i situar l’experiència humana en el context del nostre entorn natural, per tal de fer possible una nova manera de ser i viure en el nostre planeta.Aquest cicle compta amb l’assessorament de Liternatura

Informació pràctica:

Preu: 3€ (més comissió)

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado