4 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
El filòsof Jason Stanley analitzarà el funcionament dels discursos de l’extrema dreta, comparat amb l'argumentari dels moviments ultres

Acerca de este evento

En aquesta sessió, el filòsof Jason Stanley analitzarà el funcionament dels discursos de l’extrema dreta i desgranarà l’argumentari que comparteixen els diferents moviments polítics ultres que han emergit arreu en els darrers temps.

Jason Stanley, professor de Filosofia del llenguatge a la Universitat de Yale, ha estudiat com funciona la propaganda política i quins són els mecanismes retòrics que empra l’extrema dreta en els seus discursos. Malgrat la diversitat de casos, Stanley ha detectat uns elements comuns en tots aquests fenòmens, que qualifica de «feixismes»: busquen generar una política de divisió que separi la població, de manera aparentment natural, entre un «nosaltres» i un «ells». Quins aspectes caracteritzen la retòrica feixista? Amb quines tàctiques de propaganda es construeixen aquests discursos i com podem detectar-los?

Informació pràctica:

Preu: 3€ (més comissió)

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado