4 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento
Conferència de Peter Vorderer.Connexió permanent, interacció Cicle de conferències El joc permanent. Oci digital i societat hiperconnectada

Acerca de este evento

Aquest cicle proposa una reflexió sobre el paper de l’oci digital en una realitat complexa regida per les lògiques del joc, la simulació i la connexió permanent.

En aquesta sessió el professor de psicologia de l’entreteniment Peter Vorderer ens parlarà de com la connexió permanent ha canviat profundament les maneres de comunicar-se i interactuar amb l’altre.

En la societat hiperconnectada ja no hi ha pràcticament temps per a la inactivitat. Els entorns virtuals proporcionen formes de sociabilitat i consum d’informació virtualment infinites a través de les xarxes socials. Cada vegada més endinsats en un flux permanent d’interaccions digitals, sabrem trobar el moment per a la desconnexió?

Informació pràctica:

Preu: 3€ (més comissió)

Entrada gratuïta per a Amics del CCCB, aturats, carnet Docent (formació obligatòria), jubilats Targeta Rosa (cal passar per taquilles del CCCB per recollir l'entrada, mentre n'hi hagi disponbles)

En aquesta sessió hi haurà servei de traducció simultània de l'anglès i l'alemany al català

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado