0 € – 7 €

Varias fechas

CCCB- Joc de pistes-Mons de f(r)icció en família

Panel Acciones y detalles

0 € – 7 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Joc de pistes dins d'una exposició a partir del work in progress iniciat a l’Espace Virtuel Jeu de Paume de París, Ciència Fricció.

Acerca de este evento

CATALÀ

Mons de f(r)icció en família: Joc de pistes dins l’exposició Ciència fricció. Vida entre espècies companyes

A més de l’activitat humana, hi ha altres maneres d’habitar el món. Tot i que vivim en un planeta compartit, sovint no posem consciència en les relacions que establim amb la resta de formes de vida. Quines altres formes de vida conviuen amb nosaltres? Com es relacionen entre elles? I amb nosaltres? Quines relacions volem tenir amb els éssers que ens envolten? Els humans podríem conviure amb la resta d’espècies de forma interdependent, en una xarxa de vida sense divisions ni jerarquies? Tal com diuen les biòlogues Lynn Margulis i Donna Haraway –aquesta última, també filòsofa–, tota la Terra és viva i cal deixar de creure que els humans som superiors i tornar al contacte amb els altres éssers vius del planeta.

Dins l’exposició veurem obres on surten representades diverses formes de vida, i també en veurem algunes de vives. Quins mons poden estar generant? Podem percebre’ls amb els nostres sentits humans? Un fong, un pop i un ratolí ens han deixat un missatge encriptat que caldrà resoldre. Què ens volen dir? Sabrem desxifrar-lo?

“Mons de f(r)icció” és una activitat dins l’exposició que, a partir d’una fabulació i un joc de pistes, ens permet teixir vincles amb la diversitat de formes de vida i construir altres mons, encara que sigui només per un instant, fora de la perspectiva que situa l’home en el centre, i ens disposa a reconèixer la bellesa del que ens envolta i a responsabilitzar-nos d’un món compartit.

Activitat dissenyada per Laboratori de Pensament Lúdic

Informació pràctica:

Dates: 27, 28 i 30 de juliol; 8 i 10 de setembre ; 17 d’octubre i 14 de novembre

Horari: 11.30 a 13.00 Durada de l’activitat: 1 h 30 min

Recomanat a partir de 7 anys

Preu: 6€ / 4 €

Comparte con tus amigos

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Organizador de CCCB- Joc de pistes-Mons de f(r)icció en família

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

Guarda este evento

Evento guardado