5 € – 7 €

CCCB- Taller: Presentar el cos en l’escenari virtual

Panel Acciones y detalles

5 € – 7 €

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Taller sobre performance a les xarxes socials, amb Candela Capitán.

Acerca de este evento

CATALÀ

En aquest taller s'examinaran els objectius i el funcionament intern d'algunes xarxes socials i es pensarà com adaptar el nostre cos i la seva performance a les característiques de cada plataforma.

Les polítiques de privacitat i les condicions d’ús de cada plataforma digital són molt variades, i afecten la manera com s’hi mostra el cos i les seves possibilitats performatives. En aquest taller es treballarà a partir del diàleg i del cos. S’examinaran els objectius i el funcionament intern de les plataformes Instagram i TikTok, desenvolupades per crear contingut a l’instant, i es pensarà com adaptar als nostres propòsits les característiques de cada plataforma. D’aquesta manera, podrem crear estratègies de comunicació específiques i planificar la creació de continguts, sigui amb una finalitat divulgativa o promocional. Un cop analitzades ambdues plataformes, es farà un taller de cos, en el qual es practicarà la creació de contingut per a aquestes xarxes.

Participants: Candela Capitán

Aquesta activitat forma part de: La màscara no menteix mai, El cos emmascarat

Informació Pràctica

DATA I HORARI: El 11 de febrer del 2022, de 17.00 a 20.00

PREUS:

6 € General

4 € - Amics del CCCB, aturats i Carnet docent.

ESPAI: Aula 1

IDIOMA: Castellà

CASTELLÀ

Taller sobre performance en las redes sociales, con Candela Capitán.

En este taller se examinaran los objetivos y el funcionamiento interno de algunas redes sociales y se pensará como adaptar nuestro cuerpo y su performance a las características de cada plataforma.

Las políticas de privacidad y las condiciones de uso de cada plataforma digital son muy variadas, afectando a la forma en que se muestra el cuerpo y sus posibilidades performativas. En este taller se trabajará a partir del diálogo y el cuerpo. Se examinarán los objetivos y el funcionamiento interno de las plataformas Instagram y TikTok, desarrolladas para crear contenido al instante, y se pensará cómo adaptar a nuestros propósitos las características de cada plataforma. De este modo, podremos crear estrategias de comunicación específicas y planificar la creación de contenidos, ya sea con una finalidad divulgativa o promocional. Una vez analizadas ambas plataformas, se llevará a cabo un taller de cuerpo, en el que se practicará la creación de contenido para estas redes.

Participantes: Candela Capitán

Esta actividad forma parte de La máscara nunca miente, El cuerpo enmascarado

Información Práctica

Fecha i Horario: El 27 de enero del 2022, de 17.00 a 20.00

PREUS:

6 € General

4 € - Amigos del CCCB, parados y Carnet docente.

ESPACIO: Aula 1

IDIOMA: Castellano

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CCCB

5 Carrer de Montalegre

08001 Barcelona

Spain

Ver mapa

{ _('Organizer Image')}

Organizador CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Organizador de CCCB- Taller: Presentar el cos en l’escenari virtual

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

Guarda este evento

Evento guardado