Co-creación del Packaging para el e-commerce

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Edifici Disseny Hub Barcelona

Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Descripción del evento

Descripción

Vine el 25 de setembre a co-crear com serà el packaging pensat específicament per al canal de venda on-line.


El Cluster Disseny , el Cluster Packaging i el Cluster del Transport i la Logística de Catalunya organitzen conjuntament, de la mà de LÚCID Design Agency, una sessió orientada a identificar com haurà d'evolucionar el packaging pensat per a l'e-commerce, responent a les necessitats que aquest canal presenta mitjançant el debat i la co-creació entre els participants de l'esdeveniment.

En aquesta sessió, experts de tota la cadena de valor del Packaging, presentaran els principals àmbits de debat entorn al packaging on-line identificats durant la primera fase d'investigació desenvolupada per l'equip de LÚCID Design Agency.

Els participants a la jornada, podran accedir també a les principals tendències del sector i podran co-crear, junt amb altres empreses membres de tots tres clusters - amb perfils tecnològics, productius, logìtics, i de disseny, entre d’altres - solucions per a evolucionar el packaging adaptat específicament a l’ecommerce, un canal que està pervist que acumuli al 2021 al voltant del 15% de les vendes globals.

Es tracta d’una ocasió única, no només per poder accedir a coneixement expert de molt valor afegit, sino també per connectar i facilitar la generació de noves oportunitats i projectes entre representants d’aquest tres sectors.AGENDA

09.15 - 10.30 Bloc 1. Ponències d'experts de les empreses DS Smith, Ulabox, Font Packaging i Lucid per compartir coneixement sobre el packaging per a l'e-commerce i tendències del sector.

10.30 - 12.30 Bloc 2. Workshop de co-creació en equips multidisciplinaris de tots 3 clústers amb l'objectiu de trobar solucions per a evolucionar el packaging per a l'e-commerce.

12.30 - 14.00 Bloc 3. Presentació i debat de les opcions presentades.

14.00 - 15.30 Bloc 4. Dinar networking


T’INTERESSA SI…

• ets una empresa del sector del Packaging, la Logística, ets un estudi de disseny de packaging o ets una marca que comercialitza productes o té previst comercialitzar-los via e-commerce i vols conèixer com evolucionarà el packaging pensat específicament per al canal de venda on-line.


ACCÉS I PREUS

Data: 25 de setembre de 2019

Hora: 09.15h a 15.30h

Lloc: Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38)

Accés: per inscripció. Aforament molt limitat. Caldrà confirmació de la inscripció per part dels organitzadors per tal de fer-la efectiva.


- Gratuït per a membres dels clústers co-organitzadors (Cluster Disseny ,Cluster Packaging i Cluster del Transport i la Logística de Catalunya).
- Socis d'altres clústers de la xarxa Clusters.cat: 100€
- No associats a cap clúster: 190€

Ven el 25 de septiembre a co-crear cómo será el packaging pensado específicamente para el canal de venta on-line .


El Cluster Diseño , el Cluster Packaging y el Cluster del Transporte y la Logística de Cataluña organizan conjuntamente, de la mano de LÚCID Design Agency una sesión orientada a identificar cómo tendrá que evolucionar el packaging pensado para el e-commerce, respondiendo a las necesidades que este canal presenta mediante el debate y la co-creación entre los participantes de la jornada.

En esta sesión, expertos de toda la cadena de valor del Packaging, presentarán los principales ámbitos de debate en torno al packaging on-line identificados durante la primera fase de investigación desarrollada por el equipo de LÚCID Design Agency.


AGENDA

09.15 - 10.30 Bloque 1. Ponencias de expertos de las empresas DS Smith, Ulabox, Font Packaging y Lucid para compartir conocimiento sobre el packaging para el e-commerce y presentación de tendencias del sector.

10.30 - 12.30 Bloque 2. Workshop de co-creación en equipos multidisciplinares de los 3 clústers con el objetivo de encontrar soluciones para evolucionar el packaging para el e-commerce.

12.30 - 14.00 Bloque 3. Presentación y debate de las opciones presentadas.

14.00 - 15.30 Bloque 4. Comida networking


TE INTERESA SI…

eres una empresa del sector del packaging, de la logística, un estudio de diseño de packaging, o tu empresa es una marca que comercializa o tiene previsto comercializar productos vía e-commerce y quieres conocer cómo tendrá que ser el packaging pensado específicamente para el canal on-line.


ACCESO Y PRECIOS

Fecha: 25 de septiembre de 2019

Hora: 09.15h a 15.30h

Lugar: Diseño Hub Barcelona (Pl. de las Glorias Catalanas, 37-38) Planta -1

Acceso: por inscripción. Las plazas son muy limitadas. Hará falta confirmación explícita por parte de los organizadores para hacer efectiva la inscripción.- Gratuito para miembros de los clústers co-organizadores (Cluster del Transporte y la Logística de Cataluña, Cluster Diseño y Cluster Packaging).
- Socios de otros clústers de la red Clusters.cat: 100€
- No asociados a ningún clúster: 190€Fecha y hora

Ubicación

Edifici Disseny Hub Barcelona

Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38

08018 Barcelona

Spain

Ver mapa

Política de reembolso

No se hacen reembolsos

Guarda este evento

Evento guardado