Gratis

CONFERÈNCIA "Aprèn a crear productes i serveis intel·ligents gestionant inf...

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno)

179 Carrer de Pallars

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Amigos que van
Descripción del evento

Descripción

En aquest workshop, Óscar Alonso, professor de The Valley, i Technical Manager de Data Management & Analytics a Everis, mostrarà com implantar models de monetització de dades, coneguda també com Infonomia, l’objectiu és gestionar la informació com un nou tipus d’actiu empresarial, tal com fan companyies com Uber o Airbnb.

Data: 30 de novembre de 18.30 h a 19.30 h

Lloc: seu del CTecno (c/ Pallars 179, planta baixa, 08005, Barcelona)

Descripció:

Certament, l’era digital genera noves oportunitats per a la generació de nous productes i serveis. Organitzacions de tot tipus i grandària recullen, emmagatzemen, processen i intercanvien grans volums d’informació. Però al mateix temps, s’enfronten a importants reptes com ara gestionar les dades, garantir la seva privacitat, o complir amb regulacions i estàndards interns i externs de protecció de dades.

Aquest fet afecta totes les organitzacions, independentment de la seva mida i de la naturalesa del seu negoci. Per ser competitives en el nou entorn han de ser capaços de gestionar i explotar amb una visió analítica els seus actius intangibles: les dades, que donen lloc a nous models de negoci.

En aquesta sessió es presentaran múltiples casos pràctics, com és el de la companyia Streamr, que han dissenyat i construït una arquitectura per a la compartició i publicació de dades en temps real procedent de dispositius connectats, i que es monetitza mitjançant la subscripció a aquestes fonts de dades.

Sobre el ponent:

Óscar Alonso és actualment Data Management & Analytics Technical Manager a Everis, i és responsable del procés d’innovació, anàlisi, definició i construcció d’actius de l’àmbit de Data Management & Analytics, concepte que engloba entre altres aspectes Business Intelligence, Big Data, Analytics, Data Governance, Information Strategy, RGPD, i Information Competency Communities.

Inscripcions a l'enllaç següent:

http://www.ctecno.cat/conferencia-apren-a-crear-productes-i-serveis-intel%C2%B7ligents-gestionant-informacio/

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno)

179 Carrer de Pallars

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado