Gratis

CONVERSES SONORES - SR.WILSON

Panel Acciones y detalles

Gratis

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Casal de Torreblanca

Av. Pla del Vinyet, 81-85

08172 Sant Cugat del Valles

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Estrenem cicle d’entrevistes amb Maria Cusó, a reconeguts músics santcugatencs de l’escena actual.

Acerca de este evento

Estrenem cicle d’entrevistes a reconeguts músics santcugatencs de l’escena actual. N’aprofundim la trajectòria, la creació, les influències..., tot oferint-nos algun tastet de la seva música en directe.

Entrevistes dirigides per Maria Cusó

Sr. Wilson és un dels artistes de l'escena reggae nacional més respectats. La seva carrera es remunta al 2008, tot i que no és fins al 2012 quan Sr. Wilson entra a l'escena professional amb el seu primer disc Good Man Style (New Beats, 2012), amb què el seu primer senzill "Chatty Chatty" va tenir l'atenció de tota l'escena sempre acompanyat pel Sound Badalonians. És a partir d'aquest moment que la carrera de Sr. Wilson pren embranzida i comença a fer actuacions per tot el territori, així com tímidament les seves primeres incursions en l'escena Dub Europea.

Paso firme (Mad 91, 2015) és el seu segon disc, amb el qual consolida la seva carrera. Aquest disc inclou un dels senzills i referències de Sr. Wilson "Capital Tiene El Control". El productor Genís Trani (Reggaeland) va compondre i gravar l’àlbum. Amb aquest disc, Sr. Wilson entra fort en l'escena de festivals amb actuacions freqüents en Viñarock, Rototom Sunsplash, Cabo de Plata, Etnosur, BAM, Lagata Reggae Festival, així com en el circuit de festes majors a Catalunya, moltes vegades acompanyat per la seva anterior banda The Blackstarliners i, actualment, amb The Island Defenders.

En paral·lel Sr. Wilson aconsegueix tota l'atenció de l'escena Dub de la mà de OBF alhora que grava desenes de senzills amb diferents productors europeus i entra en rotació amb presència en alguns dels festivals més importants d’àmbit europeu: Garance Reggae Festival, Reggae Sun Ska, Overjam, Uprising Festival, Outlook Festival...

Sr. Wilson és dels artistes amb més projecció internacional amb actuacions no només per tot Europa, sinó també per Estats Units, Canadà, el Japó, Mèxic o Colòmbia.

Actualment, està preparant el que serà el seu quart disc.

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Casal de Torreblanca

Av. Pla del Vinyet, 81-85

08172 Sant Cugat del Valles

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado