DUO "RUBIO & FRANCH"- COMA-RUGA

Panel de acciones

DUO "RUBIO & FRANCH"- COMA-RUGA

DUO "RUBIO & FRANCH" Maite Rubio i Miriam Franch: presenten l'espectacle: “Agua & Vino”, un viatge expressiu, potent i carregat d'emoció

Por Mediterranean Guitar Festival

Cuándo y dónde

Fecha y hora

mié., 12 de jul. de 2023 21:00 - 22:00 CEST

Ubicación

Iglesia de San Ramón Nonato 22 Carrer Esglesia de St Ramon-bris 43880 Coma-ruga Spain

Política de reembolso

Contacta con el organizador para solicitar un reembolso.

Acerca de este evento

  • 1 hora
  • Entrada electrónica móvil

Un coupage difícil de trobar en un escenari.

Amb un directe expressiu i potent el Duo Rubio Franch combina interpretacions atrevides, arriscades i plenes de vitalitat amb d'altres que alhora són de profunda i delicada sensibilitat musical.

És evident la complicitat i l'extraordinària connexió que hi ha entre aquestes dues guitarristes que sense deixar de banda la seva pròpia personalitat, desprenen una simbiosi especial que, com a públic, no et deixa pas indiferent. Amb la naturalitat de la posada en escena i la seva generositat musical aconsegueixen que l’espectador s'endinsi en un viatge carregat d'emocions, únic i diferent a cada concert.

Acerca del organizador

Our Mediterranean Guitar Festival brings you the best guitar sounds in the most emblematic churches in the Catalan coasts.

More than a hundred concerts from June to October, all of them with the Spanish guitar as the centre of attention, be it a soloist, a duet a quartet or other formations. By various well-known artists with a long-lasting and recognised concert background, who will delight the whole audience.

Find us in up to ten different Catalan villages, ranging from Costa de Barcelona, to Costa Brava and Costa Daurada.

Don't miss the best Spanish guitar melodies this summer!