EL HIJO PRÓDIGO, Comunidad Cenáculo

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Parròquia del Crist Redemptor

Avinguda de la Mare de Déu de Montserrat 34

08024 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
"Déu sap tot de nosaltres per això ens envolta en la seva Misericòrdia" Mare Elvira

Acerca de este evento

Som una família de 'pecadors públics', de persones estimades i salvades pel Senyor, que s'inclina cap a nosaltres quan estem en el fang del nostre pecat.

"Som una comunitat d'homes i dones ressuscitats, que han experimentat que la Misericòrdia del Senyor és més gran que qualsevol error de l'home i que tota la ferida del mal".

Mare Elvira

www.comunitacenacolo.it/es/

Amb el pas dels anys es van realitzar diversos musicals i recitals bíblics, que ens van portar a moltes places i esglésies d'Europa i del món per testimoniar la grandesa de la Misericòrdia del Senyor i l'alegria de la fe. Tot va néixer de la creativitat dels joves i del seu sacrifici, d'un esforç seriós i fidel que els porta a estar hores i hores d'assaig, llegint la Paraula de Déu, en la realització de la coreografia, el muntatge, el desmuntatge de l'escenari , llums ... .a vegades renuncien al somni, al plaer de jugar un partit de futbol, ​​al 'temps lliure'. Les coses belles sempre neixen del sacrifici que les fa autèntiques. També aquesta dimensió artística de cant, dansa, teatre, pot ser considerada com una 'vocació' de la nostra Comunitat. Una vocació a testimoniar l'alegria de la fe: anunciar als que trobem en el camí que Jesús ha vençut la mort 'a la nostra mort! Que l'última paraula de Déu no és la mort sinó la Resurrecció! No són artistes els que pugen a l'escenari, són 'Ressuscitats'. Eren joves morts que l'amor de Déu va fer ressuscitar. Eren joves perduts pel carrer, que podien ballar o parlar d'ells mateixos només si estaven drogats o ebris; en canvi ara ho fan amb el cor net i els ulls lluminosos, vencent la por, superant la timidesa. No són espectacles sinó fets reals, concrets, miracles d'avui que ens van succeir a nosaltres. És la història de Jesús, que va venir per salvar-nos, que es perllonga fins als nostres dies arribant també a nosaltres.

"Com podria jo

haver inventat una història així?

Tot va passar sense que jo

me n'adonés: em vaig capbussar a la Misericòrdia de Déu

i em vaig arremangar

per estimar, estimar, estimar ... i servir!

Jo sóc la primera sorpresa i

continuo sorprenent-me

del que va passar i segueix passant

a la Comunitat Cenacolo, que és una obra

de Déu, de l'Esperit Sant, de Maria "

Mare Elvira

Fecha y hora

Ubicación

Parròquia del Crist Redemptor

Avinguda de la Mare de Déu de Montserrat 34

08024 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado