18 €

FESTIVAL MÚSICA "CLÀSSICS L'ESCALA-EMPÚRIES" PIANO TRIO..DE DANSA EN DANSA

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

ESGLÉSIA SANT MARTI D'EMPÚRIES

PLAÇA DE L'ESGLÉSIA

17130 L'ESCALA

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
DE DANSA EN DANSA:la tarantella tradicional i el vals clàssic s’uniran amb tangos, balls klezmer, bossa.. en una successió ràpida i atrevida

Acerca de este evento

Descomptes del 20% , només a Taquilla, per a majors de 65 anys, estudiants i COMB.

Club TR3SC, El Punt Avui i Setmanari Empordà: oferta de 2x1 (Només a Taquilla)

Gratuït fins a 12 anys.

PREU GENERAL: 18€ (Despeses de gestió incloses)

“... de Dansa en Dansa”, és un programa integrat per obres que pertanyen al repertori clàssic i no al típic caràcter “dansaire”: la tarantella tradicional i el vals clàssic s’uniran amb tangos, balls klezmer, bossa..., en una successió ràpida i variada de mescles tímbriques i ritmes atrevits.

Danses d’arreu del món per mostrar al públic un quadre musical variat i multiètnic, amb referències a la música que va marcar l’estil i la història de mitjans del segle xx.

ArmoniEnsemble-Piano Trio neix el 2015 amb la intenció de valoritzar-la particular i inusual combinació tímbrica dels tres instruments, per difondre obres originals de compositors actuals, fent de cada programa unaproposta original i única, molt apreciada per tots els públics.

“... de Danza en Danza”, es un programa integrado por obras que pertenecen al repertorio clásico y no al típico carácter “danzante”: la tarantella tradicional y el vals clásico se unirán a tangos, bailes klezmer, bossa…, en una sucesión rápida y variada de mezclas tímbricas y ritmos atrevidos.

Danzas de todo el mundo para mostrar al público un cuadro musical variopinto y multiétnico con referencias a la música que marcó el estilo y la historia de mediados del siglo XX.

ArmoniEnsemble-Piano Trio nace en 2015 con la intención de valorizarla particular e inusual combinación tímbrica de los tres instrumentos,para difundir obras originales de compositores actuales, haciendo de cada programa una propuesta original y única, muy apreciada por todos los públicos.

Programa

L. M. Gottschalk Jota Aragonesa

(1829-1869) Caprice Espagnol Op. 14

Souvenir de Cuba

*Mazurka Op. 75

* Grande Tarantelle Op. 67

J. Brahms Danses Hongareses

(1833-1897) N° 6 – 5 – 21

A. Ghidoni Classical Fugue goes Jazz

(1959)

M. Arnold Grand Fantasia

(1921-2006)

S. Nichifor Klezmer Dance

(1954)

G. Rossini La Danza

(1792-1868)

“...

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

ESGLÉSIA SANT MARTI D'EMPÚRIES

PLAÇA DE L'ESGLÉSIA

17130 L'ESCALA

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado