IDÍL·LIC FESTIVAL

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

pineda golmes

Pineda del Salat

25241 Golmés

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Idíl·lic Festival es presenta com un festival artístic de petit format obert a tots el públics.

Acerca de este evento

Idíl·lic es presenta com un festival artístic de petit format, obert a tots el públics, responent a la necessitat de promoure projectes artístics emergents , el foment de la participació ciutadana, profit d’espais naturals, l’eco-sostenibilitat i finalment la col·laboració amb entitats solidàries.

Pel dia 20 de Juliol de 2019 proposa un escenari musical, art gallery, zona infantil i lleure, espai gastronòmic, servei de barra, parking i serveis.

Ens agrada la idea de promoure i compartir valors que considerem essencials per la societat tot fomentant la participació de la mateixa:

 • Artistes locals: En totes les ramificacions del món artístic, una presentació d’aquesta essència és molt important per aixecar el vol. Aquí en podrem aprendre, compartir i participar… Què és més bonic que la imaginació?
 • Espais naturals: Per sort estem envoltats d’escenaris encantadors i màgics, intentem gaudir-los, respectar-los i combinar-ho amb l’art.
 • Eco-sostenibilitat: No ens donem compte de l’extraordinaria que es la naturaleza. Aquest és el lema i a més nosaltres afegim l’educació ambiental, obrir els ulls i actuar.
 • Solidaritat: Donar a conèixer una entitat invitada i recaudar fons per la seva continuïtat. En aquesta edició oferim un stand a una entitat i a més un esmorzar per financiar.
 • **IMPORTANT**

  Entrada gratuïta menors de 14 anys.

  Entrada amb consumició inclosa.

  https://www.instagram.com/idillicfestival/

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

pineda golmes

Pineda del Salat

25241 Golmés

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado