Gratis

Islàndia, país model en polítiques d’igualtat. La proposta educativa del mo...

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

CaixaForum Barcelona

6-8 Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

El President d'EASSE Catalunya et convida a participar en la Conferència Anual el dia 24 d'abril a les 18.30h a càrrec de Margrét Pála Ólafsdóttir, experta educadora i creadora del mètode pedagògic Hjalli. Enguany, l'acte tindrà lloc a l'Aula 1 del CaixaForum de Barcelona.


El model de Hjalli és conegut per la seva tasca en classes d'educació diferenciada amb l'objectiu d'alliberar els nens i les nenes dels rols de gènere tradicionals i dels comportaments estereotipats.

L'organització Hjallastefnan integra ara 17 col·legis a Islàndia en les etapes d'Infantil, Primària i Primer cicle de Secundària. Atenent a un total de 2000 alumnes i comptant amb uns 450 professionals.


Margrét Pála Ólafsdóttir té un Màster en Educació per la Universitat d'Islàndia i MBA per la Universitat de Reykjavík en 2011. Actualment dirigeix la seva pròpia empresa, Hjallastefnan ehf, quina especialització és la gestió dels centres educatius preescolars.

L'any 1997 Margrét va rebre el Premi del Ministeri d'Igualtat de Drets pel seu treball en la pedagogia Hjalli. El 17 de juny de 2006 Margrét Pála va rebre la Creu del Cavaller de l' Ordre Islandesa del Falcó de mans del President d'Islàndia per la seva trajectòria en la innovació en l'educació

Etiquetas
Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

CaixaForum Barcelona

6-8 Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia

08038 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado