Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Aula 40.012 - Campus de la Ciutadella

c/Ramon Trias Fargas, 25-27

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento

Descripción

En un procés de recerca de feina sovint ens centrem en els canals de recerca de feina més coneguts, però existeixen moltes més fonts d'informació que poden complementar aquests canals i ajudar-nos a descobrir ofertes de feina diferents, més específiques i menys massificades. Coneix-les i amplia les teves oportunitats de trobar aquella oferta que s'adiu al teu perfil.

Com fer-ho? T'ho expliquem en aquesta sessió on:

√ Descobrirem i explorarem els canals, eines i recursos més tradicionals i els més innovadors per trobar oportunitats professionals.

√ Adquirirem una visió crítica que permeti discernir quins són adequats segons el perfil i l'objectiu laboral de cada persona.

√ Descobrirem quines són les claus per a l'ús efectiu de cada canal.

Vine i millora el teu coneixement sobre fonts d'ofertes de la mà de:Ari Vigueras

Psicòloga i psicopedagoga especialitzada en la formació de matèries relacionades amb: Social Media i comunicació, Orientació Professional, reclutament i selecció 2.0, Marca Personal i Recerca de feina 2.0..


Aquesta activitat es exclusiva per als estudiants i alumni de la Universitat Pompeu Fabra, i compta amb la col·laboració de:

Aquesta activitat està cofinançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, amb càrrec als fons del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Fecha y hora

Ubicación

Aula 40.012 - Campus de la Ciutadella

c/Ramon Trias Fargas, 25-27

08005 Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado