Saltar a navegación principal
Contenido de la página
Este evento acabó

Guarda este evento

Evento guardado

Women Techmakers Tarragona

GDG Tarragona

Sábado, 21 de marzo de 2015 desde las 10:00 hasta las 14:00 (CET)

Women Techmakers Tarragona

Información de la entrada

Tipo Fin Cantidad
Entrada gratuita Finalizado Gratis  

Compartir Women Techmakers Tarragona

Detalles del evento


El Grup de Desenvolupadors Google de Tarragona (GDG Tarragona) organitza amb la col·laboració de Tarragona Impulsa i l’Ajuntament de Tarragona la segona edició del Women Techmakers de la província. L’acte tindrà lloc el dissabte 21 a les 10h a les instal·lacions que té Tarragona Impulsa a la Tabacalera.


Què és el Women Techmakers?

Women Techmakers és una iniciativa a nivell mundial liderada per Google. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Google promou durant el mes de març diferents esdeveniments arreu del món amb l'objectiu de donar el protagonisme que mereixen les dones que es dediquen a l’àmbit tecnològic i que en un futur no siguin considerades una raresa. Els esdeveniments comptaran amb xerrades tècniques, taules rodones, tallers pràctics, oportunitats d'establir contactes, i més.

El Women Techmakers Tarragona és una jornada organitzada pel Grup de Desenvolupadors Google de la província de Tarragona (GDG Tarragona) amb la col·laboració de Tarragona Impulsa i l’Ajuntament de Tarragona. Compta amb el suport de l’empresa Sm4rt Cities, la Diputació de Tarragona, Tinet, Cafés Novell, la Cooperativa Falset Marçà, Visca La Bona Vida i Google.

 

A qui va dirigit el Women Techmakers?

 

La jornada està adreçada a professionals (homes i dones) però totes les ponències les pronunciaran expertes (dones) en l’àmbit tecnològic per normalitzar la seva activitat professional, competències, i fomentar la seva visibilitat. Es tracta de donar protagonisme als perfils femenins en estudis que avui en dia encara estan massa masculinitzats. Per aquest motiu, la jornada servirà per descobrir a noves generacions de dones, perfils de dones dedicades a la tecnologia i que han tingut èxit.


L'acte vol aplegar desenvolupadors, dissenyadors, emprenedors i estudiants amb ganes d’aprendre i compartir inquietuds o experiències.


Què podem trobar al Women Techmakers?

La jornada comptarà amb ponències sobre comerç online i apps, bones pràctiques de programació i Android. També hi haurà espai per parlar de disseny i d’emprenedoria tot coneixent com podem portar a terme la nostra idea de negoci. La relació de ponències es pot consultar al web de Women Techmakers Tarragona.

 

A més a més de participar en diferents conferències tècniques, l’esdeveniment donarà l’oportunitat als assistents de fer networking i conèixer nous projectes, idees i experiències.


Programa

09:30 - 10:00  Check-in

10:00 - 10:20  Presentació iniciatives Women Techmakers i Tech&Ladies

10:20 - 11:00  Comerç online aplicat a les apps

11:00 - 11:20  Coffee Break & Networking (gentilesa de Cafès Novell)

11:20 - 12:00  Refactoring: Aprendre quan i cóm refactoritzar a partir d’exemples

12:05 - 12:45  De Holo a Material Design

12:50 - 13:30  Què és el disseny gràfic?

13:35 - 14:15  Emprenedoria: Programa Yuzz i presentació d'un projecte guanyadorTota la informació i novetats sobre la jornada es poden trobar a la plana oficial de l’esdeveniment Women Techmakers Tarragona i a les xarxes socials del GDG Tarragona.


Per a més informació contactar amb l'organització a través del correu electrònic conferencias@gdgtarragona.net.¿Tienes alguna pregunta sobre Women Techmakers Tarragona? Contáctate con GDG Tarragona

Cuándo y dónde


Tarragona Impulsa
Espai Tabacalera
Segona Planta
43005 Tarragona
España

Sábado, 21 de marzo de 2015 desde las 10:00 hasta las 14:00 (CET)


  Añadir a mi calendario

¿Te interesaría crear tu propio evento?

Únete a millones de personas en Eventbrite.

Inicia sesión o regístrate

Para poder comprar estas entradas a plazos, necesitarás una cuenta de Eventbrite. Inicia sesión o regístrate para obtener una cuenta gratuita y poder continuar.