16,20 €

¿Y después? Belen Maya i Fernando L. Parra (dx. 16/09)

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

El Poble Sec

El Poble-sec

Barcelona

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
Escenes Singulars - Festival Grec 2020 Dansa 16 de setembre, 19 h Barri de l'Eixample

Acerca de este evento

Què fa de l'altre un enemic? Una reflexió sobre la vida en comunitat, que explora quina informació ens dona el cos sobre els individus i sobre la societat en la qual viuen.

Belén Maya i Fernando López, dues de les personalitats més brillants en el firmament del flamenc estatal i internacional, reflexionen sobre la violència implícita a tota forma d’identitat, que lluita entre l’afirmació d’uns aspectes i la negació d’uns altres; una violència que crea fronteres dràstiques entre els que el “nosaltres” i el que anomenem “els altres”. No es tracta tant de generar un discurs sobre la tolerància i l’acceptació de la diferència, com d'atacar els fonaments de la pròpia identitat, desconstruint-ne alguns aspectes fonamentals per tal de provocar un petit sisme alliberador. Qui som i què fem més enllà de la nostra identitat de gènere, la nostra identitat professional i la nostra identitat nacional? Potser els nostres cossos estan capacitats per ballar sense etiquetes, per viure sense noms...

Aquesta proposta s’emmarca dins del cicle d'espectacles Escenes singulars que, a la manera de les experiències escèniques que es viuen a Buenos Aires i a altres ciutats de l’Amèrica Llatina, porta les creacions escèniques a espais no teatrals i poc habituals, mentre traça una ruta cultural pel el barri barceloní del Poble-sec. Uns espectacles pensats específicament per a l’ocasió i per a l’espai on tindran lloc, que estableixen un maridatge únic entre el què i el com.

Fitxa artística:

Concepció, desenvolupament i interpretació:

Belén Maya, Fernando López

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

El Poble Sec

El Poble-sec

Barcelona

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado