Gratis

Taller de programació Girlsgonna

Información sobre el evento

Comparte este evento

Fecha y hora

Ubicación

Ubicación

Museu de les Terres de l'Ebre

34 Carrer Gran Capità

43870 Amposta

Spain

Ver mapa

Descripción del evento
#girlsgonna anima als nens a transformar el món a través de la ciència amb l'objectiu de disminuir la bretxa de gènere en el sector digital.

Acerca de este evento

#girlsgonna és una iniciativa social que anima a les nenes a transformar el món a través de la ciència i tenen com objectiu principal disminuir la bretxa de gènere en el sector digital. La inclusió a través de l'educació és la proposta que us presentem en aquest taller que organitza el VAG juntament amb el Museu de les Terres de l’Ebre.

Si voleu que les vostres filles i fills s’inicien en el món de la programació d’una manera divertida i amb un mètode engrescador no us podeu perdre aquest taller.


On i quan és el taller?

Al Museu de les Terres de l'Ebre 21 de desembre a les 11:00h.


És només per nenes? De quina edat?

No, també poden participar els nens. L’edat de les nenes i nens ha de ser de 8 a 11 anys i han de venir acompanyats de la seva mare, o del seu pare o d'un tutor legal.

Quina és la nostra missió?

Viatjarem a l'espai exterior! De la mà de la enginyera Margaret Hamilton, qui va desenvolupar el software de navegació per al Programa Espacial Apol·lo, aprendrem programació bàsica amb el software Scratch. Un cop assolits els coneixements necessaris serà l'hora d'enlairar el vostre coet!


Us proporcionarem tot el material que preciseu, com les plaques MakeyMakey i el commandaments perquè el vostre coet es posi en òrbita.

Preparats per fer el compte enrere? Deu, nou....

Què heu de portar?

Heu de dur un ordinador portàtil per poder instal·lar el programa Scratch totalment gratuït. 


A tots els alumnes se’ls facilitarà una placa MakeyMakey on connectar al seu ordinador i podran controlar manualment el seu coet.

Nenes, nens la NASA us necessita!

Comparte con tus amigos

Fecha y hora

Ubicación

Museu de les Terres de l'Ebre

34 Carrer Gran Capità

43870 Amposta

Spain

Ver mapa

Guarda este evento

Evento guardado